Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät

Suosittelemme näitä

  • € 239,00 € 191,20
Norwegian Hand Luggage

Norwegian

Norwegian-käsimatkatavarat.

Norwegian

Norwegian-käsimatkatavarat

Norwegianilla matkustava saa ottaa matkustamoon yhden laukun. Laukun mitat maksimissaan 55cm x 40cm x 23 cm ja paino enintään 10 kg. Mukaan voi ottaa myös pienen tietokone- tai käsilaukun, joka mahtuu edessä olevan istuimen alle.

Vaihtoehtoisesti voit valita lentolaukun, jossa erillinen tietokonelokero. Näin saat enemmän tilaa jaloillesi matkan ajaksi.

Näytä kaikki Norwegian-laukkuvaihtoehdot Osta lentolaukku

close
Finnair Hand Luggage

Finnair

Finnairilla suuremman kokoluokan vaihtoehto!

Finnair

Finnairilla suuremman kokoluokan vaihtoehto!

Finnair on yksi harvoista lentoyhtiöistä, joka hyväksyy suuremman kokoluokan käsimatkatavaran koneisiinsa (maks. 56cm x 45cm x 25 cm). Laukku saa painaa maksimissaan 8 kg. Käsimatkatavaran lisäksi voi matkustamoon ottaa mukaan pienen käsi- tai kameralaukun. B-Lite-mallistostamme löydät nimenomaan Finnairin maksimimitat täyttävän laukun (56/45cm). Toki myös muilla malleilla voit matkustaa Finnairilla, työ- ja lomamatkoille. Työmatkalla oleville tarjoamme useita eri vaihtoehtoja, jossa myös kannettavalle tietokoneelle oma lokeronsa.

Näytä kaikki Finnair-laukkuvaihtoehdot Osta lentolaukku

close
Ryanair Hand Luggage

Ryanair

Ryanair -käsimatkavara: Käy joka kerta!

Ryanair

Ryanair -käsimatkavara:
Käy joka kerta!

Ryanairin hyväksymä käsimatkatavaran koko on 55cm x 40cm x 20cm. Valitse yksi kevyistä vaihtoehdoistamme, jotka sopivat Ryanairin mittoihin. Ethän unohda, että käsimatkatavarasi saa painaa maksimissaan 10 kg.

Osa malleistamme on varustettu erillisessä lokerolla kannettavaa tietokonetta varten. Näin voi hyödyntää tietokonettasi vaivattomasti myös lentomatkan aikana.

Ryanairin hyväksymät mitat pätevät myös useimpien muiden lentoyhtiöiden kanssa, kuten SAS ja muut Star Alliancen jäsenet, sekä Norwegian ja Finnair.

Näytä kaikki Ryanair-laukkuvaihtoehdot Osta lentolaukku

close
Scandinavian Airlines Hand Luggage

Scandinavian Airlines

Löydä SAS-käsimatkatavarasi.

Scandinavian Airlines

Löydä SAS-käsimatkatavarasi

Tässä kaikki Samsonite-käsimatkatavarat, jotka ovat SAS:n hyväksymiä (55cm x 40cm x 23cm). Samat mallit ovat hyväksyttyjä myös muiden Star Alliancen lentoyhtiöiden, kuten Lufthansan toimesta. Hyvä tietää, että käsimatkatavaran paino ei saa ylittää 8 kg:a. Käsimatkatavaran lisäksi on matkustamoon sallittua ottaa mukaan pieni tietokonelaukku. Mallistossa on myös vaihtoehtoja, joissa kannettavalle tietokoneella on oma lokeronsa varsinaisessa käsimatkatavaralaukussa. Matkustaessasi USA:han tai Aasiaan SAS:n kanssa, saat ottaa kaksi samanpainoista ja -kokoista käsimatkatavaraa mukaasi.

Näytä kaikki Scandinavian Airlines-laukkuvaihtoehdot Osta lentolaukku

close
B-lite 3

B-LITE

MATKUSTA KEVYEMMIN.

B-lite 3
B-Lite 3 Upright 55cm Red

B-Lite 3 Upright 55cm Red

€ 179,00

Lisätietoa

B-LITE

MATKUSTA KEVYEMMIN.

B-Lite-mallisto koostuu 11 tuotteesta, joista peräti viisi on lentolaukkuja. Näin voit vaivattomasti valita matkallesi ja käyttämällesi lentoyhtiölle parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

- Ainutlaatuinen suunnittelu
- Laaja lentolaukkutarjonta
- Tuplapyörät
- Spinner 55cm vain 2,2 kg

Matkustaminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

OSTA B-LITE

close
keith-haring

KEITH HARING-LISÄTARVIKKEET

Tunnettua muotoilua

keith-haring

KEITH HARING-LISÄTARVIKKEET

Tunnettua muotoilua

New Yorkin katutaiteestaan maailmankuuluksi tullut Keith Haring on tunnettu persoonallisesta graffiti-taiteestaan, jossa tunnusomaista muun muassa kirkkaiden värien käyttäminen. Samsonite hyödyntää Haringin helposti tunnistettavaa ja yksilöllistä tyyliä kattavassa lisätarvikkeiden valikoimassaan.

Tutustu hienoon mallistoon sisältäen nimilappuja, lukkoja, laukkuvöitä, matkatyynyjä, kasseja sekä reppuja.

OSTA KEITH HARING-TUOTTEITA

close
Enjoy Every Second

Nauti jokaisesta sekunnista

Samsonite-maailma on yllätyksiä täynnä.

Nauti jokaisesta sekunnista

Matkustaminen avaa silmämme uusille kulttuureille ja avartaa näkemyksiämme. Mutta todella poikkeuksellisten hetkien kokeminen edellyttää valmiutta siirtyä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, eikä se ole aina helppoa. Juuri noiden pienten epäilysten hetkien aikana on lohdullista tietää, että on asioita, joihin voit luottaa aina: kuten keveä ja lähes kaiken kestävä Samsonite-laukku. Ainutlaatuisen Curv®-tekniikan ansiosta Samsonite-laukut ovat aina valmiina suojaamaan tärkeitä tavaroitasi uusissa ja arvaamattomissakin tilanteissa. Samsonite rinnallasi olet aina valmiina uusiin seikkailuihin!

Samsonite-maailma on yllätyksiä täynnä Katso video

close
Versus

Samsonite Versus

Katso videoita.

Versus

Samsonite Versus

Samsonite omaa pitkän historian tiukoista ja ainutlaatuisista laatutesteistä, ollen maailman johtava matkalaukkumerkki jo yli sadan vuoden ajan. Yksityiskohtaisen videon näyttäessä kaikki laatutestimme, olemme lisäksi valmistaneet online-videoita nimellä Samsonite VERSUS the World, joissa havainnollistamme Samsonite-tuotteen kestävyyttä odottamattomissa ja hauskoissa kestävyystesteissä.

Katso videoita

close
top