Gifts for him Lahjat Miehille

Laaja valikoima tyylikkäitä ja käytännöllisiä lahjaideoita elämäsi miehelle. Valitsit sitten matkalaukun tai työlaukun voit olla varma, että valintasi on oikea Samsoniten laadukkaiden ja älykkäiden ominaisuuksien ansiosta.

Gifts for him

Gifts for her Lahjat Naisille

Meillä on muodikas valikoima lahjaideoita seikkailunhaluisille naisille ja tytöille, jotka haluavat kiertää maailmaa laadukkaiden ja korkealaatuisten matkalaukkujen ja laukkujen kanssa. Älykkäät ominaisuudet, kevyet ja tyylikkäät materiaalit, tekevät hänestä varmasti onnellisen!

Gifts for her

Gifts for kids Lahjat Lapsille

On jälleen vuoden jännittävin aika lapsille. Kiitos Mikki Hiiren, Star Warsin, Barbien ja Dumbon ergonomisten reppujen, lapset voivat kulkea matkoilla ja kouluun heidän suosikkihahmojen kanssa!

Gifts for kids

Premium gifts Luxus Lahjat

Mikäli haluat hankkia lahjan, mikä on todella spesiaali, varusteltu huipputeknologialla, ainutlaatuisilla materiaaleilla ja palkitulla ulkonäöllä, sinun kannattaa hankkia meidän premium malleja. Täydellinen lahjaidea luksusmatkailijalle.

Premium gifts

Eco gifts Eko Lahjat

Ajatuksella suunnitellut ja maapalloa säästäen tehdyt lahjaideat. Nämä tuotteet on valmistettu Euroopassa kierrätetyistä muovipulloista, mikä tekee niistä vähemmän ympäristöä kuormittavan.

Eco gifts

Stocking fillers Joulusukan täytettä

Katso meidän laaja valikoima pientuotteita ja löydät varmasti jokaiselle jotakin sopivaa joulusukan täytteeksi. Käytännölliset lahjat lompakoista avaimenperiin tuovat varmasti ilon lahjansaajalle.

  • € 49,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
Stocking fillers