Disney Ultimate Nelipyöräinen laukku 46cm

LentolaukutKahden päivän matka

€ 99,00

 Varastossa

Tutustu Disney Ultimate-mallistoon Näytä kaikki

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Model Nelipyöräinen laukku
Väri Cars Classic
Materiaali ABS/PC
Mitat 24 x 32 x 47 cm (näihin mittoihin kuuluvat myös pyörät, kädensijat, sivutaskut jne)
Määrä 20.0 L
Paino 1.7 kg
Takuu Rajoitettu 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu
SKU 73361-4573

Ominaisuudet

Ulkoiset osat
Kategoria Kaikki kappaleet on valmistettu 100 % polyesteristä (sisäiset ja ulkoiset). Disney Ultimate -kokoelma on PVC-vapaa! Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisen valinnan ostaessasi matkalaukkuja ja laukkuja.
Vetoketjut Vetoketjut somilla, teemanmukaisilla vetimillä.
Kahvat Kahva(t) päällä
Vetoaisa Yksiputkinen
Pyörien tyyppi Neljä sporttista, pehmeästi rullaavaa ja hiljaista pyörää mahdollistavat 360° liikkeen moniin suuntiin taaten helpon liikuteltavuuden.
Pyörät 4 pyörää
Lentolaukku Lentolaukku täyttää Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) suositukset ja voidaan ottaa lentokoneeseen. Suosittelemme tarkistamaan lentoyhtiöltä viimeisimmät käsimatkatavaroiden rajoitukset.
Osoitelappu Kyllä
Sisusta
Iso osasto Kyllä
Kiinnitysremmit In main compartment
Lisätietoa

Tämän käsimatkatavaran mitat ovat 24x32x47cm ja se voidaan ottaa mukaan seuraavien lentoyhtiöiden koneiden matkustamoon:

  • Finnair
  • easyJet
  • Aegean Airlines
  • Aer Lingus
  • Aeroflot
  • Aerolineas Argentinas
Näytä koko lista

Air Europa, Air France, Alitalia, All Nippon Airways, British Airways, Czech Airlines, El Al, HOP!, Iberia, Japan Airlines, Jet Airways, Jet2, KLM, Monarch, Qatar Airways, TAM, Thai Airways, Transavia, TUI Fly, XL Airways

Lue lisää käsimatkatavararajoitteista

Lisätietoa

Nuoret vauhtihirmut rakastavat tätä Disney Pixar Autot -matkalaukkua, jonka kyljessä komeilee kilparatojen coolein auto Salama McQueen. Kova kuori suojaa kaikkia lapsesi tavaroita ja laukku sopii hyvin myös matkalaukuksi, koska useimmat lentoyhtiöt kelpuuttavat sen lentolaukuksi. Sisäosan kätevät ristikkäiset kiinnitysremmit pitävät tavarat paikoillaan.

Video