Disney Ultimate Kaksipyöräinen laukku 52cm

€ 119,00

Nettivarastossa

Tutustu Disney Ultimate-mallistoon

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Model Kaksipyöräinen laukku
Väri Minnie Iconic
Materiaali 100% Polyesteri
Mitat 52 x 37.5 x 20.5 cm
Määrä 33.0 L
Paino 1.9 kg
Takuu Rajoitettu 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu
SKU 65830-4578

Ominaisuudet

Ulkoiset osat
Kategoria Kaikki kappaleet on valmistettu 100 % polyesteristä (sisäiset ja ulkoiset). Disney Wonder -kokoelma on PVC-vapaa! Tämä mahdollistaa ympäristöystävällisen valinnan ostaessasi matkalaukkuja ja laukkuja.
Vetoketjut Vetoketjut somilla, teemanmukaisilla vetimillä.
Kahvat Pehmustettu kantokahva hyvää otetta ja helppoa nostamista varten.
Vetoaisa Kaksiputkinen kahva, joka voidaan säätää mukavasti kaikenpituisille matkustajille.
Pyörien tyyppi Pehmeästi rullaavat pyörät parantavat liikuteltavuutta.
Pyörät 2 pyörää
Lentolaukku Lentolaukku täyttää Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) suositukset ja voidaan ottaa lentokoneeseen. Suosittelemme tarkistamaan lentoyhtiöltä viimeisimmät käsimatkatavaroiden rajoitukset.
Sisusta
Kiinnitysremmit Kaksi alapuolista joustaavaa ristikkäisnauhaa.
Lisätietoa

Tämän käsimatkatavaran mitat ovat 52x38x21cm ja se voidaan ottaa mukaan seuraavien lentoyhtiöiden koneiden matkustamoon:

  • Norwegian
  • Scandinavian Airlines
  • Finnair
  • easyJet
  • Aegean Airlines
  • Aer Lingus
Näytä koko lista

Air Canada, Airberlin, All Nippon Airways, Austrian Airlines, Blue1, BMI, British Airways, Brussels Airlines, Czech Airlines, El Al, Ethiopian, Eurowings, flyNiki, Iberia, Japan Airlines, Jet2, LOT, Lufthansa, Monarch, Olympic Airlines, Swiss, Thai Airways, Transavia, Turkish Airlines, Wizz Air

Lue lisää käsimatkatavararajoitteista

Lisätietoa

Tämä uskomattoman tyylikäs 2-pyöräinen Minnie Mouse -matkalaukku on jokaisen maailmaa kiertävän nuoren naisen tyylin perusta. Valmistettuna kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista ihanalla pallokuviolla on selvää, että pilkut ovat uusi musta! Lisäksi etuosa on koristeltu vaikuttavilla Minnin muotoisilla, tikatuilla yksityiskohdilla, joissa on muodikas hohtoviimeistely. Runsaan sisäsäilytystilan, integroitujen pyörien ja miellyttävän vetokahvan ansiosta pakkaaminen ja matkustaminen on helppoa. Huomaa myös söpöt Minnin kenkien muotoiset vetoketjuvetimet ja Minni-teemainen sisävuori. Samsoniten lasten premium-matkalaukkukokoelmasta tuli juuri entistäkin muodikkaampi.

Kohokohdat

Disney Ultimate Minnie
Minnie Group
Disney Ultimate Minnie

Video