• Uteliaat pojat voivat astua tietämyksen maailmaan yhdessä näiden loistavien Disney-, Marvel- ja Star Wars -koululaukkujen, -jumppalaukkujen ja -penaalien kanssa.

   Uteliaat pojat voivat astua tietämyksen maailmaan yhdessä näiden loistavien Disney-, Marvel- ja Star Wars -koululaukkujen, -jumppalaukkujen ja -penaalien kanssa.

  • Muodikkaat nuoret haluavat mennä kouluun Happy Sammies- ja Disney-koululaukkujen kanssa.

   Muodikkaat nuoret haluavat mennä kouluun Happy Sammies- ja Disney-koululaukkujen kanssa.

  • Kaikissa näissä mahtavissa koululaukuissa, jotka eivät sisällä PVC:tä, on houkuttelevia kuvioita ja pehmusteita kauttaaltaan; näin ne tarjoavat parasta mukavuutta ja tukea lapsille.

   Kaikissa näissä mahtavissa koululaukuissa, jotka eivät sisällä PVC:tä, on houkuttelevia kuvioita ja pehmusteita kauttaaltaan; näin ne tarjoavat parasta mukavuutta ja tukea lapsille.

Tuotteita löytyi 29

Lasten koululaukut

Disney-, Marvel-, Star Wars- ja Happy Sammies -koululaukut ovat täydellinen tapa saada lapset palaamaan innokkaina kouluun. Inspiroi jokaista nuorta fania koulutiellä lasten repuilla, koululaukuilla ja penaaleilla. Jokainen lapsi haluaa juosta innokkaana takaisin luokkaan valmiina uutta kouluvuotta varten ja esitellä ylpeänä suosikkihahmojaan koululaukuissa, koulurepuissa ja pyörällisissä repuissa, jotka on kaikki suunniteltu pienille hartioille ja selille.