Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Osta Samsonite-tyyliä
Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Astu taian ja lumouksen maailmaan

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Astu taian ja lumouksen maailmaan

Tämä ihana lasten Disney-mallisto sisältää jotakin kaikenikäisille. Todella suloiset Mickey Letters- ja Minnie Glitter -laukut 3-6-vuotiaille lapsille on takuumenestys! Lapset pitävät varmasti valkoisista pilkuista vaaleanpunaisella pohjalla sekä Minnin kimaltelevasta rusetista. Leikkisä kirjainkuviointi ja pehmeät huopakorvat tekevät Mikistä täydellisen matkakumppanin. Teini-ikäisille suunnitelluissa tyylikkäissä Minni Neon -laukuissamme yhdistyvät muoti ja hauskuus. Kaikissa malleissa on Minnin tuttu rusetti. Todellinen katseenvangitsija, joka sopii ihanteellisesti trendikkäille nuorille naisille! Nämä laadukkaista, kestävistä materiaaleista valmistetut, lisäpehmusteilla varustetut, lasten laukut, jotka eivät sisällä PVC:tä, tarjoavat jännittäviä 3D-ominaisuuksia, vaikuttavaa painatusta ja kirjontaa, fiksuja teemaelementtejä sekä suuren määrän lisäkimallusta.

OSTA DISNEY LAUKKUJA

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Meidän uusi valokoima 2-4 vuotialle lapsille on erinomainen valinta kaikille seikailuille! Valitse upeista repuista, koululaukuista, kynäkoteloista ja pyörillä varustetuista laukuista.

Hauskoilla uusilla kuvioilla, kuten Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear ja Fox William, nämä skandinaaviset mallit söpöine yksityiskohtineen tulevat varmasti nousemaan lasten suosikeiksi.
Tämän lisäksi vanhemmat voivat luottaa Samsoniten laatuun ja että lasten tavarat säilyvät turvallisesti & varmasti.

TUTUSTU HAPPY SAMMIES

Minnie Mouse

Minni Hiiri -laukku

Jokaiseen tyylikkääseen tilaisuuteen!

Minnie Mouse

Jokaiseen tyylikkääseen tilaisuuteen!

Minni Hiiri -laukku

Minni auttaa tyylikkäitä jetsettereitä pysymään trendien tasalla tällä upealla laukkuvalikoimalla esikoulu- ja ala-asteikäisille tytöille. Minni Hiiri -koululaukkuja, -reppuja ja muita laukkuja koristaa Disneyn tunnetuin nainen!

Osta Minni Hiiri -laukkuja Näytä kaikki lasten laukut

Mickey Mouse

Mikki Hiiri -laukut

Nuorimmille Disney-faneille!

Mickey Mouse

Nuorimmille Disney-faneille!

Mikki Hiiri -laukut

Samsoniten Mikki Hiiri -laukku tarjoaa kaiken, mitä nuorimmat fanit ikinä tarvitsevatkaan hauskaan ulkoilupäivään. Anna Disneyn kuninkaan seurata kintereilläsi jokaisessa jännittävässä seikkailussa kirkkaiden ja värikkäiden Mikki Hiiri -reppujen ja vedettävien koululaukkujen kanssa.

Osta Mikki Hiiri -laukkuja Näytä kaikki lasten laukut

Disney.Pixar Cars

Autot-laukut

"Salama"-vauhtiin ohituskaistalla!

Disney.Pixar Cars

"Salama"-vauhtiin ohituskaistalla!

Autot-laukut

Hurjastele jokainen matka ohituskaistalla jännittävän ja värikkään Salama McQueen -repun ja koululaukun kanssa ja viihdy aina ulkona määränpäästä riippumatta. Lisää polttoainetta nuoriin mieliin jokaisen Disney Pixar Autot -laukun leikkisillä elementeillä.

Osta Disney Pixar Autot -laukkuja Näytä kaikki lasten laukut

Star Wars

Tähtien sota-laukut

Kaukaisesta galaksista!

Star Wars

Kaukaisesta galaksista!

Tähtien sota-laukut

May the Force be with you™ (Olkoon voima kanssasi) yhden Samsoniten tähtienvälisen Tähtien sota -laukun kanssa, joka on erityisesti suunniteltu tämän hurjapäisen avaruusseikkailun faneille. Näyttävät mallit ja ikoniset kuvat tekevät näistä Tähtien sota -repuista täydellisiä galaksien tutkimiseen.

Star Wars Näytä kaikki lasten laukut

disney-for-her

NAISTEN DISNEY

Muodikkaat ja naiselliset laukut

disney-for-her

NAISTEN DISNEY

Muodikkaat ja naiselliset laukut

Disney-laukut sopivat kaiken ikäisille. Tee jotain nostalgista ja tutustu ihanaan Disney Forever -mallistoomme, joka on luotu erityisesti aikuisille Disney-faneille. Nämä hauskat, muodikkaat ja naiselliset laukut ovat upea lisä mihin tahansa Disney-mallistoon. Niissä on kaunis 101 dalmatialaista -kuviointi hienoissa pastellisävyissä sekä nahkajäljitelmäosia. Saatavilla useissa malleissa kuten Dalmatia-aiheinen reppu, matkakassi, olkalaukku jne...miksi et hankkisi koko sarjaa!

TUTUSTU NAISTEN DISNEYYN

Suosittelemme näitä
  • € 59,00
    Lasten premium-valikoima 3D-elementeillä, korkealaatuisella kangasmateriaalilla ja erityisellä selkä- ja olkapäätuella.
    Lasten premium-valikoima 3D-elementeillä, korkealaatuisella kangasmateriaalilla ja erityisellä selkä- ja olkapäätuella.
Ergofit Backpacks

SAM ERGOFIT

Ergonomiset koulureput

Tutustu upeisiin lasten koulureppuihimme, jotka kiinnittävät taatusti koko koulun huomion. Onko lapsesi jalkapallon ystävä tai tähtien sota -fani? Ehkä lapsesi pitää hevosista, viidakosta tai merirosvoista? Ergofit-reppumme tarjoavat jokaiselle jotakin! Nämä värikkäät reput sopivat ihanteellisesti 6-10-vuotiaille. Niissä on useita aiheita ja hahmoja.

On mukava kantaa reppua, joka kasvaa lapsesi kanssa!
Heijastinosat tarjoavat lisää näkyvyyttä pimeässä
Useita taskuja ja osastoja, joissa tavarat pysyvät järjestyksessä
Yksilöi reppu yhteensopivilla kangaspaikoilla

OSTA NYT

LASTEN LAUKUT

Me Samsonitella tiedämme, että itse matka voi olla aivan yhtä jännittävä kuin päämäärä, joten mikset antaisi lasten osallistua pakkaamiseen.

Lasten mallistomme laukut on suunniteltu ja valmistettu Samsoniten legendaaristen standardien mukaan ja ne soveltuvat täydellisesti paljon matkustaville lapsille.

Lasten mallistossamme on pieniä lentolaukkuja, jotka sopivat yökyläilyyn mummolassa, yhteensopivia koululaukkuja, jumppakasseja, käsilaukkuja ja lasten reppuja. Mikset siis antaisi lasten osallistua pakkaamiseen?