Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Disney Dumbo

Disney Dumbo

Lähde matkaan Samsoniten kanssa!

Disney Dumbo

Disney Dumbo

Lähde matkaan Samsoniten kanssa!

Meidän uusimmassa Disney Forever Dumbo Feathers mallistossa on kaikki, mitä tarvitsen maagiseen matkaasi! Mallisto saa sinun lapsuudenmuistot nousemaan pintaan sympaattisen Dumbo hahmon myötä! Lähde matkaan Samsoniten kanssa!

Katso mallisto tästä

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Astu taian ja lumouksen maailmaan

Minnie Mouse

DISNEY ULTIMATE 2.0

Astu taian ja lumouksen maailmaan

Tämä ihana lasten Disney-mallisto sisältää jotakin kaikenikäisille. Todella suloiset Mickey Letters- ja Minnie Glitter -laukut 3-6-vuotiaille lapsille on takuumenestys! Lapset pitävät varmasti valkoisista pilkuista vaaleanpunaisella pohjalla sekä Minnin kimaltelevasta rusetista. Leikkisä kirjainkuviointi ja pehmeät huopakorvat tekevät Mikistä täydellisen matkakumppanin. Teini-ikäisille suunnitelluissa tyylikkäissä Minni Neon -laukuissamme yhdistyvät muoti ja hauskuus. Kaikissa malleissa on Minnin tuttu rusetti. Todellinen katseenvangitsija, joka sopii ihanteellisesti trendikkäille nuorille naisille! Nämä laadukkaista, kestävistä materiaaleista valmistetut, lisäpehmusteilla varustetut, lasten laukut, jotka eivät sisällä PVC:tä, tarjoavat jännittäviä 3D-ominaisuuksia, vaikuttavaa painatusta ja kirjontaa, fiksuja teemaelementtejä sekä suuren määrän lisäkimallusta.

OSTA DISNEY LAUKKUJA

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Meidän uusi valokoima 3-6 vuotialle lapsille on erinomainen valinta kaikille seikailuille! Valitse upeista repuista, koululaukuista, kynäkoteloista ja pyörillä varustetuista laukuista.

Hauskoilla uusilla kuvioilla, kuten Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear ja Fox William, nämä skandinaaviset mallit söpöine yksityiskohtineen tulevat varmasti nousemaan lasten suosikeiksi.
Tämän lisäksi vanhemmat voivat luottaa Samsoniten laatuun ja että lasten tavarat säilyvät turvallisesti & varmasti.

TUTUSTU HAPPY SAMMIES

Minnie Mouse

Minni Hiiri -laukku

Jokaiseen tyylikkääseen tilaisuuteen!

Minnie Mouse

Jokaiseen tyylikkääseen tilaisuuteen!

Minni Hiiri -laukku

Minni auttaa tyylikkäitä jetsettereitä pysymään trendien tasalla tällä upealla laukkuvalikoimalla esikoulu- ja ala-asteikäisille tytöille. Minni Hiiri -koululaukkuja, -reppuja ja muita laukkuja koristaa Disneyn tunnetuin nainen!

Osta Minni Hiiri -laukkuja

Mickey Mouse

Mikki Hiiri -laukut

Nuorimmille Disney-faneille!

Mickey Mouse

Nuorimmille Disney-faneille!

Mikki Hiiri -laukut

Samsoniten Mikki Hiiri -laukku tarjoaa kaiken, mitä nuorimmat fanit ikinä tarvitsevatkaan hauskaan ulkoilupäivään. Anna Disneyn kuninkaan seurata kintereilläsi jokaisessa jännittävässä seikkailussa kirkkaiden ja värikkäiden Mikki Hiiri -reppujen ja vedettävien koululaukkujen kanssa.

Osta Mikki Hiiri -laukkuja

Star Wars

Tähtien sota-laukut

Kaukaisesta galaksista!

Star Wars

Kaukaisesta galaksista!

Tähtien sota-laukut

May the Force be with you™ (Olkoon voima kanssasi) yhden Samsoniten tähtienvälisen Tähtien sota -laukun kanssa, joka on erityisesti suunniteltu tämän hurjapäisen avaruusseikkailun faneille. Näyttävät mallit ja ikoniset kuvat tekevät näistä Tähtien sota -repuista täydellisiä galaksien tutkimiseen.

Star Wars Näytä kaikki lasten laukut

Suosittelemme näitä
Dreamrider

Lasten ride-on-matkalaukut

Matkustaminen on kuin unelmaa Dreamrider-matkalaukun kanssa!

Tutustu fantastiseen uuteen lasten ride-on-matkalaukkumallistoon, joka tekee varmasti jokaisen matkasta kuin unelmaa! Jokainen lapsi haluaa taatusti oman ride on -matkalaukkunsa, huolehtia omista tavaroistaan ja helpottaa vanhempien työtä matkalla. Tiedämme myös, että onnelliset lapset matkalla mahdollistavat hauskan loman koko perheelle.

Leikkisät mallit, jotka tekevät lentokentistä hauskempia
Ihanteelliset matkakumppanit leikkitreffeille ja yökyläilyille
Kevyt lentolaukku, joka painaa vain 1,8 kg ja jonka pakkaamistilavuus on 25 litraa
Laukussa on pehmeä kumireunus, joka suojaa pieniä sormia pakattaessa
Kestävät pyörät, kätevät kahvat sekä vetonauha, joka toimii myös olkahihnana ja matkalaukkuvyönä.

Saatavilla todella söpöissä hahmoissa: seepra, tiikeri, poni ja mehiläinen, sekä Disney-suosikeissa Mikki, Minni ja Disney Pixar Autot. Nämä ovat ehdoton valinta alle 8-vuotiaille lapsille!

TUTUSTU DREAMRIDER-MALLISTOON

LASTEN LAUKUT

Me Samsonitella tiedämme, että itse matka voi olla aivan yhtä jännittävä kuin päämäärä, joten mikset antaisi lasten osallistua pakkaamiseen.

Lasten mallistomme laukut on suunniteltu ja valmistettu Samsoniten legendaaristen standardien mukaan ja ne soveltuvat täydellisesti paljon matkustaville lapsille.

Lasten mallistossamme on pieniä lentolaukkuja, jotka sopivat yökyläilyyn mummolassa, yhteensopivia koululaukkuja, jumppakasseja, käsilaukkuja ja lasten reppuja. Mikset siis antaisi lasten osallistua pakkaamiseen?