Men's Line

Ator

ATOR tarjoaa sekä tyyliä että toimivuutta. Suoralinjainen ilme on saavutettu edessä olevalla huomiota herättävällä vetoketjulla ja pinnoitetulla materiaalilla. Useat älykkäästi jäsennellyt osastot pitävät kaikki päivittäiset työtarvikkeesi turvassa ja järjestyksessä.

Darkahn

DARKAHN esittelee uuden laivastonsinisen värin miesten nykyaikaisessa business-mallistossa. Darkahn-mallin business-tyylinen ilme on älykäs mutta rento. Siinä on sävyjen puolesta yhteensopiva nailonin ja mattapintaisen polyuretaanin kangasyhdistelmä, kolmion mallinen Vislon-vetoketju ja iso mutta hillitty logo, jotka muodostavat yhdessä sen nuorekkaan ilmeen. Laukussa on myös useita älykkäitä ominaisuuksia erilaisilla säilytysratkaisuilla ja taskuilla.

Khardeon

“KHARDEON” offers you 24/7 companion – suitable for work, business trip, leisure time or travel. It is a hybrid concept of business casual line designed for men who pursue practicality. The front pocket is fully opened for large size backpack, which allows you to store your personal items like luggage. Medium size backpack is designed to be 3 ways – backpack, briefcase and shoulder.