<span style="font-size: clamp(20px, 3.6vw, 85px);">PROJECT OCEAN</span>

SAMSONITE X THE PERFECT WORLD FOUNDATIONPROJECT OCEAN

Osta ympäristöystävällisempi tuote ja lahjoitamme 5% valtameren pelastamiseksi

KESTÄVÄN KEHITYKSEN TUOTTEET

Personalisoitava
Tee Samsonite-laukustasi persoonallisempi yksilöllisen laserkaiverruksen avulla.
Essens Nelipyöräinen matkalaukku 75cm 75 x 52 x 33 cm | 4.3 kg
Personalisoitava
Tee Samsonite-laukustasi persoonallisempi yksilöllisen laserkaiverruksen avulla.
Essens Nelipyöräinen matkalaukku 55 cm 55 x 40 x 20 cm | 2.8 kg
Personalisoitava
Tee Samsonite-laukustasi persoonallisempi yksilöllisen laserkaiverruksen avulla.
Essens Nelipyöräinen matkalaukku 69cm 69 x 49 x 30 cm | 3.8 kg

PROJECT OCEAN

Ocean-Projekti arvioi, että joka vuosi 640 000 000 kg eli 640 000 tonnia käytöstä poistettuja kalastusvälineitä päätyy "haamuverkoiksi" tai "haamukalastusvälineiksi" maailman valtameriin. Mikä vastaa 50 000 kaksikerroksisen bussin painoa. Haamuverkot jatkavat kalastusta jopa 600 vuotta, mikä johtaa miljoonien merieläinten ja kalojen kuolemaan joka vuosi. Verkot sisältävät myös yli 50 prosenttia kaikesta merten haitallisesta mikromuovista.

Haamuverkkoihin liittyy useita ongelmia; kun kalastusveneet ovat kadonneet tai heittäneet ne, on ryhdyttävä jäljittämään, pelastamaan ja kierrättämään verkkoja.

Perfect World Foundation Project Ocean pyrkii lisäämään tietoisuutta näistä ongelmista, suojelemaan meren elämää vahingoilta ja luomaan ratkaisuja, jotka toteutetaan maailmanlaajuisesti, jotta valtamerten muovi ja haamuverkot saadaan vihdoin häviämään. Jokaisesta kestävän kehityksen myydystä tuotteesta lahjoitamme rahaa Perfect World Fondationille, Project Oceanille.

Tällä lahjoituksella, joka on 5 % myyntihinnasta, he voivat tukea taloudellisesti taistelua muovittomien valtamerten puolesta ja lisäämällä tietoisuutta näistä ongelmista, suojelemaan meren elämää haitoilta ja luomaan ratkaisuja, jotka voidaan toteuttaa maailmanlaajuisesti valtamerten muovin ja haamuverkkojen hävittämiseksii.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN MATKALAUKUT

Arvojemme sekä innovaatio-, laatu- ja kestävyysperintömme pohjalta olemme nyt asettaneet visiomme tulla maailman kestävimmäksi lifestyle-laukku- ja matkalaukkuyritykseksi. Tutustu vastuullisen matkamme kaikkiin osa-alueisiin kestävän kehityksen sivullamme.

Ota selvää, miksi nämä tuotteet ovat ekologisempia heidän omalta tuotesivultaan. Tutustu vastuullisen matkamme kaikkiin osa-alueisiin kestävän kehityksen sivuilta.