Paradiver Light

Paradiver Light

Tämä suosittu mallisto sisältää runsaasti uusia ja optimaalisia ominaisuuksia ja malleja. Se on nyt entistäkin kevyempi ja sillä on raikas uusi ilme.

Tutustu

Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Suosittelemme näitä
  • € 139,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
  • € 119,00
    <strong>red<span style="color:#FF0000;">dot</span> award 2016</strong>
winner
    reddot award 2016 winner
Rewind

REWIND

Reput ja matkakassit

Rewind

REWIND

Reput ja matkakassit

Matkustat sitten junalla, autolla tai polkupyörällä, uudet Rewind-laukut ja -matkakassit on suunniteltu täyttämään tämän päivän nuorten alati muuttuvat säilytysvaatimukset. Laaja värien kirjo ja tyylikkäät yksityiskohdat vahvistavat sen nykyaikaista ilmettä, ja laukku sisältää laajan valikoiman käytännöllisiä ominaisuuksia.

TUTUSTU REWIND-MALLISTOON

TParadiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Paradiver Light Jeans Blue

Paradiver Light

Jeans Blue

Laukku, joka matkustaa mukanasi kaikkialle: Paradiver Light-tuotteissa yhdistyvät äärimmäinen kestävyys ja ergonominen keveys sekä sporttinen ja dynaaminen ulkonäkö. Tutustu täysin uuteen Jeans Blue Paradiver Light-tuotteeseen, jossa likaa ja vettä hylkivä Teflon®-suojapinnoite.

Osta nyt

Travelling By Car

MATKALAUKKU, JOKA HELPOTTAA MATKUSTAMISTA

Pakkaa laukkusi ja lähde matkalle.

Travelling By Car

MATKALAUKKU, JOKA HELPOTTAA MATKUSTAMISTA

Pakkaa laukkusi ja lähde matkalle

Pakatessasi matkaa varten tarvitset joustavan ja pehmeän matkalaukun, joka mahtuu vaivattomasti autoon. Matkalaukkuumme mahtuu kaikki tarvittava ja enemmänkin sen laajennettavien vetoketjujen ansiosta. Ehkä kuulut niihin, jotka pakkaavat kuukauden vaatteet mukaan viikonloppumatkalle? Yhtä todennäköistä on saapua kotiin unelmamatkalta laukku täynnä tuliaisia. Mikä tilanteesi sitten onkin, voit olla varma, että laajennettava matkalaukkumme täyttää tarpeesi. Se on helppo pakata mukaan matkalle – taitettavat duffle-kassit mahtuvat pieneenkin tilaan autoon.

TUTUSTU AUTOON SOPIVIIN MALLEIHIMME

Crossover bags

CROSSOVER-LAUKUT

Jokapäiväiseen käyttöön sopivia laukkuja miehille

Crossover bags

CROSSOVER-LAUKUT

Jokapäiväiseen käyttöön sopivia laukkuja miehille

Tutustu Samsoniten jokapäiväiseen käyttöön sopivien, miehille suunnattujen laukkujen upeaan mallistoon. Nämä perinteiset ja silti muista erottuvat laukut sopivat ihanteellisesti lomamatkalle tarjoten juuri sitä mukavuutta ja käytännöllisyyttä, josta Samsonite tunnetaan. Nämä miesten crossover-laukut ja rinnan yli kannettavat laukut sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat pitää kädet vapaina. Ne ovat persoonalliset ja nykyaikaiseen liikkuvaan elämäntyyliin sopivat. Valittavana on useita laadukkaita materiaaleja, muun muassa ensiluokkainen täysnahka.

Tutustu miesten crossover-laukkuihin

Quality Tests

Laatutestit

Me tarjoamme laadukkaan tuotteen. Sinä testaat sitä.

Jokaisella matkalla. Joka päivä. Et ole kenties edes miettinyt sitä, mutta jokainen Samsonite-tuote käy läpi äärimmäisen tiukat tarkastukset ja testit ennen markkinoille tuomista. Tiukimman testin suoritat kuitenkin tietenkin sinä asiakkaana.

Laatutestit

Katso video

DUFFLE-MATKAKASSI

Samsonite tietää, ettei matkalaukku ole aina paras ratkaisu. Duffle-matkakassit tai reput saattavat sopia arkisempaan matkailuun tai pakkaamiseen.

Messenger-laukut tai pyörälliset reput ovat ihanteellinen matkakumppani, kun haluat kätesi vapaiksi ollessasi liikkeessä ja pieni duffle-kassi tai holdall-kassi on aina käytännöllinen kuntosalilla, päivämatkoilla, yön yli kestävillä matkoilla ja yksinkertaisena lentolaukkuna.

Pyörällinen duffle-kassi voi olla täydellinen tarvitessasi tilavan kassin, joka ei kuitenkaan vaadi paljon säilytystilaa matkojen välillä, koska monet kasseista voidaan taittaa huomattavaksi pienemmiksi. Repun täyttäminen ei ole koskaan ollut niin helppoa!

Pienemmät laukut, kuten vyö- tai olkalaukut ovat upeita lahjoja paljon matkustaville, koska ne ovat aina käteviä kaikilla matkoilla. Tämäntyylinen laukku sopii täydellisesti vaihtorahojen, passien ja muiden arvoesineiden säilyttämiseen.