Spectrolite Läppärilaukku L

€ 149,00

Nettivarastossa

Tutustu Spectrolite-mallistoon

Tuotetiedot

Tuotetiedot

Model Läppärilaukku
Väri Black
Materiaali 100 x 280 denier nylon - 750 denier polyester - ECO Leather (Polyurethane)
Mitat 34.5 x 49 x 24.5 cm
Maksimimitoitus 34.5 x 49 x 28 cm
Sylimikron maks. koko 4.5 x 42 x 28 cm
Määrä 29.00/32.00 L
Paino 1.9 kg
Takuu Rajoitettu 2 vuoden maailmanlaajuinen takuu
SKU 55693-1041

Ominaisuudet

Ulkoiset osat
Kategoria Mielenkiintoinen nailonin, polyesterin ja keinonahan yhdistelmä yhdistettynä ylelliseen mattapintaiseen kovien osien metallipintaan, joka antaa laukulle ylellisen ja arvokkaan ilmeen.
Vetoketjut Tietokoneosastossa lukittavat vetoketjut. Vetoketjuissa hillitty Samsonite-logo.
Kahvat Kaksi mukavaa pehmustettua kahvaa lisäävät käyttömukavuutta.
Ulkotaskut Tilava vetoketjullinen etutasku, jossa taskuja. Yksi tilava tarranauhoilla suljettava takatasku ja yksi pienempi vetoketjullinen takatasku.
Laajennusosa Antaa enemmän pakkaustilaa.
Smart Sleeve -tasku Takataskuun integroitu smart sleeve helpottaa muiden laukkujen kuljettamista Samsonite-laukun päällä.
Olkahihna Säädettävä ergonominen olkahihna, jossa liukumista estävä silikoniosa, joka parantaa liikkuvuutta ja lisää käyttömukavuutta matkan aikana.
Sisusta
Iso osasto Tilava avonainen iso osasto, jossa kaksi asiakirjaseinää. Kaksi vetoketjullista sisätaskua ja tarranauhalla suljettava tasku taulutietokoneelle.
Tietokoneosasto Pehmustettu ja mukautuva tarranauhoilla varustettu tietokoneosasto sekä pehmeä sisusta, joka suojaa kannettavaa matkan aikana ja pitää sen paikallaan.
Kannettavan näytön koko 17.3"
Tasku taulutietokoneelle Kyllä
Puhelintasku Toiminnalliset ja älykkäät jakomahdollisuudet, kuten matkapuhelintasku, helpottavat matkustusta.
Helpottaa turvatarkastusta Mahdollistaa nopean kulkemisen lentokentän turvatarkastuksen läpi irrottamatta kannettavaa tietokonetta laukusta.
Liukuesto Kyllä
Lisätietoa

Lisätietoa

Spectrolite edustaa Samsoniten ydinarvoja eli vankkuutta ja kestävyyttä. Malliston laukuissa on myös älykkäitä toimintoja ja tyylikäs ja ylellinen muotoilu. Uuden malliston laukut ovat enemmän kuin tietokonelaukkuja: ne sopivat päivittäiseksi kumppaniksi toimistoon tai lyhyille liikematkoille tarjoten loistavaa joustavuutta, jonka ansiosta ne mukautuvat kaikkiin olosuhteisiin.

Video