Add a personal touch to your Lite-Cube-DLX

Simples, élégants, stylés

Tutustu lompakkoihimme

NAISELLE MIEHELLE

Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
wallets-for-men

Lompakot miehille

Aina hyvä lahjaidea

wallets-for-men

Lompakot miehille

Aina hyvä lahjaidea

Samsoniten nahkalompakot miehille on hyvä lahjaidea monessa tilanteessa. Lompakko on hyvin henkilökohtainen tavara. On tärkeää, että se on aina käytännöllinen, kestävä ja siisti. Lompakon valitseminen voi olla joskus vaikeaa, mutta Samsonitella on laaja valikoima RFID-suojatuista malleista tyylikkäisiin lompakkoihin ja avaimenperiin, kaikissa tietysti laadukas nahka materiaalina.

Tutustu miesten lompakkomallistoon

Cosmetic cases

KOSMETIIKKALAUKUT

Jokaiselle jotakin!

Cosmetic cases

KOSMETIIKKALAUKUT

Pienet meikkipussit, käytännölliset unisex-kosmetiikkalaukkusarjat tai tilavat ja tyylikkäät laukut, joihin mahtuvat kaikki tärkeimmät kosmetiikkatuotteesi - tutustu Samsoniten laadukkaaseen mallistoon. Jokaiselle jotakin!

TUTUSTU NYT

Travel Accessories

Samsonite-matkatarvikkeet

Suunniteltu matkustusmukavuutta ajatellen.

Travel Accessories

Suunniteltu matkustusmukavuutta ajatellen

Samsonite-matkatarvikkeet

Nämä tarvikkeet on kehitetty yksinkertaistamaan liikkumistasi maailmalla.

Näytä kaikki matkatarvikkeet

Suosittelemme näitä
Introducing the RFID-Blocking Wallet

Esittelyssä RFID-lompakko

Suojaa henkilökohtaisia tietojasi!

Yksinkertainen ja tehokas tapa pitää tietosi suojassa! Henkilökohtaisten tietojen kopioimisen yleistyessä, on omien luotto- ja henkilökorttien parempi suojaaminen entistä aiheellisempaa. Ns. skimmaus on tapa, jolla kopioidaan kortin tiedot, jopa hieman kauempaakin. Samsoniten RFID-lompakot suojaavat kyseiseltä kopioimismahdollisuudelta lompakkoihin asennettujen RFID-suojausmateriaalien myötä.

Tutustu RFID-lompakoihin ja -reppuihin Katso video

MATKATARVIKKEET

Samsonite tuntee matkailun, eikä osaamisemme rajoitu ainoastaan matkalaukkuihin. Tiedämme, että se, mitä pistät käsilaukkuusi on aivan yhtä tärkeää kuin iso matkalaukkusi. Tarjoamme runsaasti matkatarvikkeita, käsilaukkuja, tote-kasseja, lompakkoja, matkapuhelinkoteloita ja sateenvarjoja, jotka pitävät sinut turvassa ja suojattuna matkan aikana.

Voit nukkua mukavasti käyttämällä matkatyynyämme tai silmälappujamme, säilyttää järjestyksen rahavöillämme, passisuojilla ja matkakosmetiikkaseteillämme ja saada mielenrauhaa matkatarvikkeillamme kuten matkalaukkulukoilla, osoitelapuilla, numerolukoilla ja matkasovittimilla.