Unisex Line

Easy-Way 2

EASY-WAY 2 on todella käytännöllinen reppu useiden kantomahdollisuuksien ansiosta. Sen esteettisten ominaisuuksien ansiosta voit helposti muuttaa ilmettä vapaa-ajan ja business-tyylin välillä. Pinnoitettu kangas ja nykyaikainen diagonaalinen leikkaus parantavat mallin muotokieltä.

Glendalee

Tyylikkäät ja käyttömukavat reput, jotka on suunniteltu innokkaille pyöräilijöille: Glendalee-mallistossa yhdistyvät älykkäät pyöräilytoiminnot kuten hätäpilli, täysin säädettävä rintahihna ja 3M-heijastinosat olkahihnoissa. M-repussa on käytännöllinen sateensuoja, joka suojaa sitä sateelta, lumelta ja pölyltä. Kun et ole pyörän selässä, muista käyttää L-repun kätevää sisäänrakennettua kypäräkoukkua.

Raelyn

Tämä tyylikäs unisex-reppumallisto on täydellinen yhdistelmä liike-elämää ja rentoa ilmettä, ja se on saatavilla useissa moderneissa väreissä.

Ruthvean

Ruthvean-mallisto sisältää täydellisiä grab-and-go-reppuja, joissa on useita taskuja sekä kätevä erillinen tasku antibakteerisella vuorella. Lisää käyttömukavuutta tarjoaa takapaneeli, jossa on tuuletustoiminto.

Scep

Scep on arkinen reppumallisto sekä miehille että naisille. Mallistolla on minimalistinen eurooppalainen ilme punaisella logolla ja punaisella hihnalla. Useat osastot tarjoavat parasta mahdollista toiminnallisuutta. Saatavilla raikkaissa kesäväreissä.

Sluice

Tässä modernissa reppumallistossa on trendikkäitä punaisia yksityiskohtia logossa ja olkanauhojen naruissa. Sluicen nuorekas muotoilu varmistaa sen, että siitä tulee jymymenestys niille, jotka peräänkuuluttavat uusinta tyyliä.

Taeber

Huomiota herättävällä meleeratulla ilmeellä varustettu TAEBER-mallisto sisältää pääosaston ja kätevät etutaskut. Laadukkaat materiaalit ja suuri pakkaustila mahdollistavat useiden henkilökohtaisten tavaroiden pakkaamisen.

Tedwin

TEDWIN on arkisen rento mallisto, joka on pysynyt uskollisena perusasioille. Pyöristetty neliönmallinen muoto sopii mihin tahansa tyyliin, ja muotoilua korostavat sivuilla olevat mustat vyöosat. Tämä yksi edullisimmista mallistoistamme sisältää huomiota herättävät käytännölliset yksityiskohdat kuten miellyttävät remmit, vahvistetut sisäiset lokeroijat ja kätevän tietokoneosaston.