Samsonite & Van Gogh Museum

Samsonite & Van Gogh Museum

Samsonite vangitsee kauniisti kukinnan runollisen kauneuden ylellisessä matkalaukku- ja reppumallistossa, johon on haettu inspiraatiota hollantilaisen taiteilijan Vincent van Goghin kuuluisasta Kukkiva mantelipuu -teoksesta.

Mallisto sisältää Samsoniten kolme ultrakevyttä mallia. Malleihin on lisätty raikkautta Vincent van Goghin maailmankuululla taideteoksella. Kovissa Lite-Shock-laukuissa on van Goghin Kukkiva mantelipuu -teema sekä matkalaukun ulko- että sisäosissa. Niihin sopii täydellisesti Uplite-mallistomme, jossa on yksityiskohtia kauniista maalauksesta kahvoissa, laajennusosissa ja sisävuoressa. Tyylikäs Skyler-reppu täydentää yhdistelmää ensiluokkaisella romanttisella kukkaisaiheisella koruompeleella.

OSTA NYT

Van Gogh

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
ALMOND BLOSSOM
Saint-Rémy-de-Provence, February 1890
oil on canvas, 73.3 x 92.4 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent van Gogh (1853 - 1890)
SELF-PORTRAIT WITH GREY FELT HAT
Paris, September - October 1887
oil on canvas, 44.5 x 37.2 cm
Van Gogh Museum, Amsterdam
(Vincent van Gogh Foundation)

Vincent Van Gogh

Vincent van Gogh on yksi maailman kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista taiteilijoista, jonka työ muuttaa edelleen tapaa, jolla ihmiset suhtautuvat taiteeseen ja kauneuteen.

Japanilainen maalaustaide ja impressionismi vaikuttivat vahvasti Vincent van Goghin töihin, myös Kukkiva mantelipuu (1890) -maalaukseen, joka edustaa Samsonite & Van Gogh -museo -mallistoa. Van Gogh lainasi aiheen, paksut ääriviivat ja maalauksen puun sijoittelun japanilaisesta taidegrafiikasta. Isot kukkivat oksat sinistä taivasta vasten oli yksi Van Goghin suosikkiaiheista. Mantelipuiden kukinta alkukeväästä teki niistä uuden elämän symbolin.

LUE LISÄÄ VAN GOGH -MUSEOSTA

®Van Gogh Museum, © VGME B.V