ECODIVER

  • Paras, seikkailuihin suunniteltu vapaa-ajan mallisto
  • Vedenpitävä kangas
  • Valmistettu kierrätetystä materiaalista
  • Käytännöllisyys ja turvallisuus yhdistyvät tyylikkäässä muotoilussa

Ecodiver

Ecodiver asettaa uudet kriteerit vapaa-ajan tuotteillemme. Tässä mallistossa, joka on kehitetty erityistä mukavuutta ja turvallisuutta vaalien, yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Ecodiver on valmistettu kierrätysmateriaaleista käyttäen Recyclex™ Material -teknologiaamme, ja se sopii täydellisesti kestävän kehityksen strategiaamme "Vastuullinen matkamme". Se tekee tästä mallistosta täydellisen valinnan, kun haluat tutustua ulkoiluun tai kävellä loputtomasti kaupungissa. Mikä on seuraava seikkailusi? Ecodiver, seikkailu odottaa.

  easyJet
Tämän laukun saa ottaa ilmaiseksi mukaan EasyJetin lennoille.
Tarkista aina viimeisimmät tiedot lentoyhtiöltäsi ennen matkaa.
Ecodiver Penkin alle mahtuva matkakassi 45cm 45 x 36 x 20 cm | 2 kg
Recyclex Material
Recyclex-materiaalit™ on valmistettu vähintään 50-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Ne vähentävät vaikutustamme planeettaamme ja antavat jätteelle uuden elämän osana kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteitamme.
Ecodiver Matkareppu S 17.3" 54 x 34 x 26 cm | 1.6 kg
MITEN ECODIVER ON VEDENKESTÄVÄ?
MITEN ECODIVER ON VEDENKESTÄVÄ?

Ecodiver-mallistomme tunnetaan vedenkestävästä ulkokankaastaan yhdistettynä vedenkestävään ulkovetoketjuun. Tämä ominaisuus saavutetaan levittämällä pinnoitekerros kankaan päälle, mikä tekee kankaasta vedenkestävämmän ja antaa jopa 1.500 mm vesipilariarvon sekä antaa kankaalle suuremman hankauksen keston.

MIKSI ECODIVER ON KESTÄVÄMPI
MIKSI ECODIVER ON KESTÄVÄMPI

Ecodiverin pääulkokangas ja sisävuori on valmistettu vähintään 95-prosenttisesti kierrätetyistä PET-pulloista, mikä on osa Recyclex™ Material Technology Initiative -aloitettamme. Ecodiver-tuotteiden valmistukseen on käytetty 4–47 kierrätettyä muovipulloa. Lisäksi musta koristekangas on valmistettu 95% kierrätetystä nylon teollisuusjätteestä ja sisävuori on valmistettu liuosvärjätyistä kierrätetyistä PET-pulloista, joten kankaan värjäysprosessi ohitettiin, mikä johti vähemmän veden ja väriaineen käyttöön. Kankaidemme pinnoitteet ja pohjat ovat uusista materiaaleista. Oletko kiinnostunut Samsoniten kestävämmistä aloitteista? Lue Vastuullinen matkamme -strategia täältä.