Pientarvikkeet

Pientarvikkeet

Olemme luoneet kokoelman lisävarusteita jolloin voit matkustaa entistä rennommin. Haluatko ummistaa silmiäsi pidemmällä matkalla? Meiltä löytyy erilaisia niskatyynyjä ja silmälappuja jokaisen makuun. Vai tarvitsetko kenties lisäturvaa tavaroillesi? Matkalaukkulukoilla suojaat laukut sekä rahapussilla pidät myös kortit ja passit aina lähelläsi. Jos haluat olla aina tavoitettavissa, katso myös hi-tech lisävarusteemme. Meiltä löytyy myös laaja valikoima sateenvarjoja, lompakoita miehille ja naisille, toilettipussukoita, kosmetiikkalaukkuja ja matkalaukun osoitelappuja.

SUOJAA HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI!
SUOJAA HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI!

Yksinkertainen ja tehokas tapa pitää tietosi suojassa! Henkilökohtaisten tietojen kopioimisen yleistyessä, on omien luotto- ja henkilökorttien parempi suojaaminen entistä aiheellisempaa. Ns. skimmaus on tapa, jolla kopioidaan kortin tiedot, jopa hieman kauempaakin. Samsoniten RFID-lompakot suojaavat kyseiseltä kopioimismahdollisuudelta lompakkoihin asennettujen RFID-suojausmateriaalien myötä.

TUTUSTU RFID-LOMPAKOIHIN JA -REPPUIHIN
UP WAY INNOVATIIVINEN SATEENVARJO
UP WAY INNOVATIIVINEN SATEENVARJO

EI ENÄÄ SATEEVARJO HUOLIA!
Ilmat muuttuvat sateisiksi ja me yritämme pysyä kuivina. Älykkäästi suunniteltu UP WAY sateenvarjo pitää sinut kuivana, mutta myös lattiat ja auton, älykkään sulkutekniikan ansiosta. Veden kestävä Teflon kangaskuomu kääntyy suljettaessa ylöspäin eikä perinteisesti alaspäin. Näin kankaaseen jäänyt vesi ei kastele lattioita eikä auton penkkejä.

Innovatiivinen UP WAY sulkutekniikka helpottaa autoon menemistä ja pääset kuivana autoon asti ilman, että jäät jumiin auton oveen. Varjon voi huoletta avata keskellä kiireistä katua ilman, että osut sillä muihin. Kun olet löytänyt nerokkaan UP WAY sateenvarjon, mietit kuinka ikinä ennen pärjäsitkään ilman sitä

TUTUSTU