Reput

Reput

Reput ovat mainio tapa kuljettaa pienempiä tavaroita töihin, kouluun, salille, päiväretkille tai jopa ottaa mukaan lentolaukuksi.
Mikä parasta, pystyt kulkemaan kädet vapaana. Pidä tavarasi turvassa turvareppujemme ansiosta ja saat kaiken tarvitsemasi pitkää työpäivää varten älykkäillä ominaisuuksilla varustetulla tietokonerepulla.

Shop the look
BLEISURE-MATKAILU
BLEISURE-MATKAILU
UUSI MATKAILUTRENDI

Kun työmatkoja nykyisin venytetään matkakohteesta nauttimisen vuoksi, se sumentaa työ- ja lomamatkailun välisiä rajoja. Lentokentälle ei mennäkään suoraan viimeisen perjantai-illan kokouksen jälkeen, vaan bleisure-matkailija on valmis nauttimaan paikallisesta kulttuurista ja pidennetystä käynnistä läpi viikonlopun.

Samsonite osallistuu trendiin tarjoamalla täydellisen, stressittömän laukun tälle uudelle matkustustavalle. Innovatiiviset ratkaisumme sisältävät työ- ja lomatarvikkeiden kätevästi erottelevat osastot; turvatarkastuksessa saat työtarvikkeesi nopeasti esille, kun muu omaisuutesi pysyy laukussa siististi erillään.

TUTUSTU "MADE TO BLEISURE" -LAUKKUIHIMME
Laukut erityisominaisuuksilla
Laukut erityisominaisuuksilla

Samsonite tuo korkean tekniikan osia parhaiten menestyviin laukkuihinsa; irrotettavilla powerbankeilla ja sisällytetyillä USB-porteilla pääset laitteisiisi käsiksi helposti ja sujuvasti, eikä akkusi tule koskaan loppumaan kesken kaiken. Osa matkalaukkumalleista on myös varustettu bluetooth-seuraimella, jolloin voit seurata laukkusi sijaintia milloin tahansa – yhdistät sen vain kätevästi älypuhelimeesi.

TUTUSTU SMART LAUKKUIHIMME

Reput

Reput ovat mainio tapa kuljettaa pienempiä tavaroita töihin, kouluun, salille, päiväretkille tai jopa ottaa mukaan lentolaukuksi.
Mikä parasta, pystyt kulkemaan kädet vapaana. Helppo kuljetus onnistuu ergonomisten reppumalliemme ansioista, topatut ja säädettävät olkahihnat takaavat paremman liikkuvuuden ja selkätuki vähentää rasitusta.