• Mahtavat kädet vapaaksi jättävät vaihtoehdot työhön, kouluun ja muille retkille.

   Mahtavat kädet vapaaksi jättävät vaihtoehdot työhön, kouluun ja muille retkille.

  • Ihanteellinen pienempien tavaroiden kuljettamiseen.

   Ihanteellinen pienempien tavaroiden kuljettamiseen.

  • Urheilulliset ja ammattimaiset mallit huippulaatuisista materiaaleista.

   Urheilulliset ja ammattimaiset mallit huippulaatuisista materiaaleista.

  • Helppo pitää kiinni, ergonomiset hihnat ja selkätuki selän rasituksen vähentämiseksi.

   Helppo pitää kiinni, ergonomiset hihnat ja selkätuki selän rasituksen vähentämiseksi.

Tuotteita löytyi 131

Reput

Reppu on ihanteellinen tapa kuljettaa tavaroita mukanaan. Saat kätesi vapaaksi ja voit kuljettaa painavampiakin tavaroita, eivätkä hartiasi rasitu. Reppu valikoimastamme löydät malleja moneen eri tilanteeseen. Valikoimassamme on erittäin tarkasti suunniteltuja tietokonereppuja, ajattomia vapa-ajan reppuja, lastenreppuja kouluun sekä tyylikkäitä reppuja jokapäiväiseen käyttöön.

Tietokonereput
Tietokonereppumme on suunniteltu erittäin tarkasti, jotta repun käyttö työelämässä olisi mahdollisimman vaivatonta. Monet taskut, pehmustetut osiot tietokoneelle ja tabletille sekä erotellut osiot papereille takaavat, että repun käyttö on vaivatonta. Pehmeät ja ergonomiset olkaimet tekevät repusta erittäin mukavan kantaa ja käyttää.

Ajattomat kaupunkireput
Ajattomat kaupunkireput tuovat tyylikkyyttä jokapäiväiseen käyttöön ja takaavat trendikkyytesi kaupungilla. Käsilaukku on nykyään helppo korvata tyylikkäällä kaupunkirepulla, mikä olisikaan ihanampaan kuin kulkea kaupungilla kädet vapaina.

Lastenreput
Lastenreppumalleja löytyy ihan pienille taaperoille lukiolaisiin nuoriin aikuisiin. Söpöt eläinreppumme ilahduttavat varmasti pientä päiväkotilaista sekä Disney reput koululaisia. Reput on suunniteltu ergonomisiksi, jolloin paino rasittaa mahdollisimman vähän käyttäjää ja liikkuminen on mukavaa. Reppumallistoon on myös mahdollista saada samaa sarjaa olevan lentolaukku pienelle matkustajalle.

Ekologiset reput
Haluamme tehdä maailmasta paremman. Mallistoistamme löydät myös ekologisia kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja malleja. Reppujen materiaali on valmistettu kierrätetyistä PET muovipulloista, mikä vähentää ympäristömme roskataakkaa.  

Reput matkustukseen
Valikoimassamme on myös suuria reppuja mitkä sopivat hyvin muutaman yön matkoille. Reppuun on helppo pakata muutaman päivän vaatteet ja tarvittavat tavarat. Osassa reppumalleista on myös vetokahva, jolloin reppua voi vetää tarpeen tullen perässään. Perässä vedettäväreppu on erittäin kätevä matkoilla, jolloin maasto muuttuu paikoitellen vaikeaksi ja haluat kantaa laukkua selässä vetämisen sijaan.

Repun personointi
Reppuun on mahdollista personoida omat nimikirjaimesi tai suosikki hymiösi. Personoidulla repulla saat uutta ilmettä ja tunnistat laukkusi helposti!