Lastenlaukut

Lastenlaukut

Me Samsonitella tiedämme että itse matkakin voi olla yhtä jännittävä kuin päämäärä, joten ota lapsesi mukaan pakkaamaan ihan oma matkalaukkunsa ja seikkailu voi alkaa.

Lasten mallistomme laukut on suunniteltu ja valmistettu Samsoniten maineikkaiden standardien mukaan, laukkumme sopivat erinomaisesti paljon matkustaville lapsille.

Shop the look
LASTEN RIDE-ON-MATKALAUKUT
LASTEN RIDE-ON-MATKALAUKUT

MATKUSTAMINEN ON UNELMA DREAM2GO:N KANSSA!
Tutustu fantastiseen uuteen lasten ride-on-matkalaukkumallistoon, joka tekee varmasti jokaisen matkasta kuin unelmaa! Jokainen lapsi haluaa taatusti oman ride on -matkalaukkunsa, huolehtia omista tavaroistaan ja helpottaa vanhempien työtä matkalla. Tiedämme myös, että onnelliset lapset matkalla mahdollistavat hauskan loman koko perheelle.

✓ Leikkisät mallit, jotka tekevät lentokentistä hauskempia
✓ Ihanteelliset matkakumppanit leikkitreffeille ja yökyläilyille
✓ Kevyt lentolaukku, joka painaa vain 2,1 kg ja jonka pakkaamistilavuus on 30 litraa
✓ Laukussa on pehmeä kumireunus, joka suojaa pieniä sormia pakattaessa
✓ Kestävät pyörät, kätevät kahvat sekä vetonauha, joka toimii myös olkahihnana ja matkalaukkuvyönä.

Saatavilla todella söpöissä hahmoissa: seepra, tiikeri, poni ja mehiläinen, sekä Disney-suosikeissa Mikki, Minni ja Disney Pixar Autot. Nämä ovat ehdoton valinta alle 8-vuotiaille lapsille!

Tutustu Dream2Go:hon

Lasten laukut

Me Samsonitella tiedämme että itse matkakin voi olla yhtä jännittävä kuin päämäärä, joten ota lapsesi mukaan pakkaamaan ihan oma matkalaukkunsa ja seikkailu voi alkaa.

Lasten mallistomme laukut on suunniteltu ja valmistettu Samsoniten maineikkaiden standardien mukaan, laukkumme sopivat erinomaisesti paljon matkustaville lapsille.