<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

DESIGNED TO MATTER.
MADE TO LAST.

MIKSI ESSENSIS ON KESTÄVÄMPI

VALMISTETTU KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA
VALMISTETTU KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA
Essens-matkalaukkujen kuori on valmistettu vähintään 70% sti kierrätetystä polypropyleenistä. Kierrätettävä materiaali on tehty talousjätteestä, kuten jogurttipurkeista. Sisäosan verhoilu taas on valmistettu 100% kierrätetyistä PET-pulloista kehitetystä Recyclex-materiaalista. Pinnoite ja tuki ovat neitsytmateriaalia. Essensiksen kuorissa muovijäte on siis muunnettu kestäviksi, kevyiksi ja vahvoiksi matkalaukuiksi laadusta tinkimättä.
VALMISTETTU EUROOPASSA,<br>
SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN
VALMISTETTU EUROOPASSA,
SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN
Essens-matkalaukut valmistetaan Euroopan sydämessä, ja niissä käytetään vihreää sähköä kuorien valmistukseen ja valmiin matkalaukun kokoamiseen. Tinkimätön keskittymisemme laatuun varmistaa, että voit luottaa vahvaan ja kestävään tuotteeseen.
KORJAUS ON VAIVATONTA
KORJAUS ON VAIVATONTA
Jos laukkusi tarvitsee korjausta, Essens-matkalaukun osat ovat helposti vaihdettavissa. Pyörä on suunniteltu niin, että se on helppo vaihtaa itse. Katso video tästä, niin näet kuinka se tapahtuu.

LISÄÄ SYITÄ IHASTUA ESSENSIKSEEN

HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS
HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS
Essens-matkalaukut varmistavat, että tavarasi pysyvät turvassa innovatiivisen 3-pistelukitusjärjestelmän ansiosta, joka alun perin onkin Samsoniten patentoima keksintö. Turvallinen lukitusjärjestelmä antaa sinulle turvaa koko matkan ajan ja tavarasi pysyvät turvassa.
KEVYT & KESTÄVÄ
KEVYT & KESTÄVÄ
Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Essens on yksi luokkansa kevyimmistä 3-pistelukko polypropeeni-matkalaukuista. Kevyt paino saadaan itsevahvistavalla suunnittelulla, korkean teknologian tuotantomenetelmällä ja vallankumouksellisella polypropeeniseoksella. Ainutlaatuinen vannerakenne ja tiiviste eivät ainoastaan tarjoa uskomatonta lujuutta, vaan myös estävät veden pääsemistä laukun sisälle. Vaikka Essens-matkalaukut ovat kevyempiä, ne läpäisevät tiukat lujuustestit, joista Samsonite tunnetaan, ja tarjoavat erittäin suuren pakkauskapasiteetin.
3 IN 1 PAKKAUSMENETELMÄ
3 IN 1 PAKKAUSMENETELMÄ
Essensissä on kaksi tilavaa pakkauskuutiota, jotka ovat irrotettavia, käsin pestäviä ja helppoja nostaa ja kuljettaa molemmilla puolilla olevien kantokahvojen ansiosta. Joustavuus pakkaamisessa on taattu, koska voit säilyttää tavaroita pakkauskuutioissa. Jos et halua purkaa tavaroitasi voit nostaa ja laita koko pakkauskuution sellaisenaan kaappiin.
TEE SIITÄ UNIIKKI
TEE SIITÄ UNIIKKI
Jokainen matkalaukku sisältää 4 erillistä tarraa.* Laserkaiverrus vetokahvaan on myös mahdollista.

*Tarrojen ulkonäkö saattaa poiketa kuvista.
Features that match your travel needs

OMINAISUUDET JOTKA VASTAAVAT MATKATARPEITASI

Essens 3-pistelukitus integroidulla TSA008 lukolla
Essens Tuplavetokahva sujuvaan liikuttamiseen
Essens Jousitetut renkaat vähentävät ääntä & tärinää
Essens Sisällä 3 in 1 pakkausjärjestelmä
Essens Integroitu nimilappu
Essens Useampi personointi mahdollisuus