Tavoitteenamme on olla maailman ympäristöä säästävin matkalaukkuyritys, siksi keskitymme tuotteissamme erityisesti siihen, miten ne valmistetaan ja kuinka kauan ne kestävät käytössä. Uutuuslaukkumme Proxis on valmistettu kestämään vuosien matkustamista, minne tahansa menetkin. Samsoniten wecare-ohjelma tarjoaa erityisen palvelun liittyen laukun korjauksiin ja, tuotteen tullessa tiensä päähän, kierrätykseen.

MIKSI PROXIS ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

HELPPO KORJAUSPALVELU

Välttämättömät korjaukset, kuten kuljetusvauriot (mm. lentoyhtiön toimesta johtuneet) onnistuvat ilman kysymyksiä - Tähän eivät kuuluu kosmeettiset haitat tai väärinkäytöstä aiheutuneet vauriot kuten alla on kuvailtu (*)

thorough check-up

Tarkastamme koko matkalaukkusi kun lähetät sen korjattavaksi tai huollettavaksi. Puhdistamme laukun ja vaihdamme tarvittaessa pyörät uusiin varmistaaksemme että Proxis laukkusi on yhtä toimiva kuin se oli ostopäivänä.

PIENI HIILIJALANJÄLKI

Jos laukkusi on korjauskelvoton(*), korvaamme sen ja kierrätämme vanhan laukun. Tällä tavalla varmistamme että tuotteesi kierrätysjalanjälki on mahdollisimman pieni. Huolehdimme että varaosia on saatavana. Ne muutamat osat jotka eivät vielä sovi kierrätettäviksi hävitämme asiallisesti etsien samalla kestävämpiä ratkaisuja myös näille osille.

KIERRÄTÄ TAI KÄYTÄ UUDELLEEN JA TULE PALKITUKSI

Kun olet kierrättänyt käytetyn Proxis-matkalaukkusi, saat 10% lahjakortin kiitokseksi luottamuksesta. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta, ja se voidaan käyttää seuraavan Samsonite-tilauksesi yhteydessä.

LISÄKSI 10 VUODEN "KIERRÄTÄ TAI KÄYTÄ UUDELLEEN"-PALVELU

Tämä "kierrätä tai käytä uudelleen"-palvelu on voimassa 10 vuotta 10 vuoden takuun jälkeen, joten hyödyt laukustasi jopa 5-20 vuotta oston jälkeen.


#OURRESPONSIBLEJOURNEY


Pysyvät muutokset vaativat aikaa.
Tämä on matka, ei kilpajuoksu.

(*) Palvelumme ei kata vahinkoja, jotka johtuvat vääränlaisesta käsittelystä, normaalista kulumisesta, kosmeettisesta haitasta kuten naarmuista, vääntymisistä, tahroista, värimuutoksista tai muista ulkoisista muutoksista, jotka eivät vaikuta tuotteen toimivuuteen.

Elektroniikan ja elektronisien osien, kuten akkujen, adapterien, kaapelien ja USB-porttien takuuna toimii lakisääteinen takuu, joka vaihtelee maittain.