Haluamme pitää maailman liikkeessä, kunnioittaen planeettamme rajoja. Teemme tämän keskittymällä tuotteen koko matkaan -aina valmistuksesta siihen miten ne kestävät kulutusta. Uusi Proxis matkalaukku on tehty kestämään vuosia yhteisiä matkoja ja seikkailuita, minne ikinä menettekin. Se sisältää nyt myös uuden ja ainutlaatuisen huoltosuunnitelman joka on voimassa tuotteesi elinkaaren ajan.

Meille on tärkeää että olet tietoinen erityisetuuksista joita Samsoniten wecare palvelu tarjoaa Proxis laukun oston ja rekisteröinnin kautta.

worry-free service

Välttämättömät korjaukset, kuten kuljetusvauriot (mm. lentoyhtiön toimesta johtuneet) onnistuvat ilman kysymyksiä - Tähän eivät kuuluu kosmeettiset haitat tai väärinkäytöstä aiheutuneet vauriot kuten alla on kuvailtu (*)

thorough check-up

Tarkastamme koko matkalaukkusi kun lähetät sen korjattavaksi tai huollettavaksi. Puhdistamme laukun ja vaihdamme tarvittaessa pyörät uusiin varmistaaksemme että Proxis laukkusi on yhtä toimiva kuin se oli ostopäivänä.

replace & recycle

Jos laukkusi on korjauskelvoton(*), korvaamme sen ja kierrätämme vanhan laukun. Tällä tavalla varmistamme että tuotteesi kierrätysjalanjälki on mahdollisimman pieni. Ne muutamat osat jotka eivät vielä sovi kierrätettäviksi hävitämme asiallisesti etsien samalla kestävämpiä ratkaisuja myös näille osille.

RECYCLE & GET REWARDED

Huolehdimme tuotteesi keräyksen ilmaiseksi ja kiitoksena sitoutumisestasi tarjoamme 10% lahjakortin rekisteröidyn tuotteesi kuittia vastaan. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta sekä omissa liikkeissämme että jälleenmyyjillämme.

ADDITIONAL 10 YEARS SERVICE

Tämä kierrätyspalvelu on voimassa 10 vuotta alkuperäisen 10 vuoden takuun jälkeen, jolloin hyödyt tästä palvelusta 5 ja 20 vuoden välillä.

(*) Palvelumme ei kata normaalia kulumista, vaurioita mitkä johtuvat väärinkäytöstä, onnettomuuksista tai epäasiallisesta käytöstä. Kosmeettisia vaurioita kuten naarmut, värjäytymät, tahrat tai värimuutokset jotka eivät vaikuta tuotteen käyttöominaisuuksiin.

Sähköiset ja elektroniset komponentit ja liitännät, kaapelit, adapterit ja akut sisältävät vain lakisääteisen takuun mikä voi vaihdella maakohtaisesti.