Lukot & Varaosat

Voinko tilata varaosia?

Voit tilata varasosia meiltä Support & Go. Mainitse viestissäsi tuotekoodi joka löytyy tuotteen takuukortista tai tuotteen sisältä löytyvästä etiketistä.

LAUKKUUNI EI OLE SAATAVILLA VARAOSIA, MUTTA SIINÄ ON VIELÄ TAKUU. MITÄ TEEN?

Ei hätää! Jos varaosia ei ole enää saatavana tuotteeseesi ja ajattelet että ongelma johtuu mallista tai valmistusviasta täytyy tuote tarkastaa huoltopisteessäämme. Lisätietoja huoltopaikoista, paina tästä.

MISSÄ ON TSA-LUKKONI AVAIN?

TSA-lukkosi mukana ei toimiteta avainta. Yhdysvaltain lentokenttien TSA-edustajat ovat ainoita henkilöitä, joilla on nämä avaimet. Tämä antaa heille mahdollisuuden avata matkalaukkusi tarkastaakseen sen lukkoa vahingoittamatta. TSA-lukko voidaan avata ja sulkea 3-numeroisella koodilla, joka on integroitu lukkoosi.

UNOHDIN LUKKONI KOODIN, MITÄ TEEN?

Tarvitset yhdistelmälukon avaamiseen valtuutetun Samsonite-huoltoliikkeen tai -jälleenmyyjän apua. Vieraile Support & Go-palvelusivullamme löytääksesi lähimmän huoltopisteen..

MITEN ASETAN LUKKONI KOODIN?

Lukon koodin asettaminen on erittäin helppoa. Lukon esiasetettu koodi on 0-0-0, mutta voit valita oman 3-numeroisen koodin, joka on helppo muistaa (syntymäpäivä, osoite, jne.). Lukko saattaa vaihdella riippuen siitä, millainen matkalaukku sinulla on, mutta yleensä lukon koodin asettamisen periaatteet ovat samat jokaisen matkalaukun osalta.

  • Avaa matkalaukkusi liu`uttamalla tai painamalla painiketta.
  • Jos lukossa on pieni pyöreä painike, työnnä se sisään kynänkärjellä. Jos lukossa ei ole tällaista painiketta, pidä painiketta painettuna ja työnnä sitä numeroita kohti avataksesi matkalaukkusi.
  • Kierrä numeroita ja valitse haluamasi koodi.
  • Jos matkalaukussasi on pieni pyöreä painike, voit vahvistaa koodisi painamalla tai liu`uttamalla painiketta avataksesi matkalaukkusi. Jos matkalaukussa ei ole pientä pyöreää painiketta, irrota painikkeesta.
  • Numeroyhdistelmäsi on nyt asetettu!

Video How do I set the code on my lock?

Mistä löydän tuotekoodini?

Laukkusi tuote-etiketti koostuu numeroista ja kirjaimista ja se löytyy takuukortistasi tai tuotteesi sisäpuolella olevasta etiketistä. Tuotteesi tyypistä riippuen etiketti sijaitsee joko matkalaukun kankaan alla, taskuissa tai vuoressa.
Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta?
Ota yhteyttä