Lähettäminen ja palautukset

Toimitusvaihtoehdot

Normaali toimitus perille perille 5 työpäivää - Veloitukseton

Normaali toimitus on veloitukseton ja kestää 5 työpäivää.

Tarkkaa toimituspäivää ei voida taata. Jos tilauksesi on kiireellinen, hyödynnä pikatoimituspalveluamme.

Samsonite käyttää UPS:n jakelupalveluita Suomessa. Huomioi, että kyseinen jakelija saattaa edellyttää täysi-ikäisen (yli 18 v.) henkilön allekirjoitusta vastaanotetulle toimitukselle. Jos toimitusta ei olla vastaanottamassa, pyydetään teitä ottamaan yhteyttä UPS:n asiakaspalveluun sopiaksenne toisen toimituspäivän tai paikan, josta voitte noutaa toimituksenne. Suosittelemme toimitusta työ- tai toimisto-osoitteeseen.

Pikatoimitus 2 työpäivää - € 30

Pikatoimituksen hinta on € 30 ja mahdollistaa toimituksen -2 työpäivän kuluessa.

Jakelija asettaa pikatoimitukset etusijalle. Samsonite suosittelee hyödyntämään kyseistä palvelua kiireellisissä tapauksissa.

Samsonite käyttää UPS:n jakelupalveluita Suomessa. Huomioi, että kyseinen jakelija saattaa edellyttää täysi-ikäisen (yli 18 v.) henkilön allekirjoitusta vastaanotetulle toimitukselle. Jos toimitusta ei olla vastaanottamassa, pyydetään teitä ottamaan yhteyttä UPS:n asiakaspalveluun sopiaksenne toisen toimituspäivän tai paikan, josta voitte noutaa toimituksenne. Suosittelemme toimitusta työ- tai toimisto-osoitteeseen.

Nouto myymälästä 5 työpäivää - Veloitukseton

Samsonite.fi-sivustolla sinulla on myös mahdollisuus tilata tuotteesi verkossa ja noutaa ne myymälästä sen sijaan, että toimitus tuotaisiin kotiisi. Tämä palvelu on veloitukseton. Nouto myymälästä-palvelu on mahdollinen vain valikoiduissa myymälöissä. Tämä vaihtoehto näkyy vain asiakkaille, jotka ovat kyseistä palvelua tarjoavan myymälän läheisyydessä.

Miten se toimii?

Jos haluat hyödyntää nouto myymälästä-vaihtoehtoa, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Valitse tuotteet

  Valitse haluamasi Samsonite-tuotteet (korkeintaan kolme tuotetta mahdollista valita nouto-myymälästä-toimintoa varten).

 2. Valitse myymäläsi

  Valitse "Nouto myymälästä"-toiminto tuotesivulla tai vaihtoehtoisesti toimitustapa "Nouto myymälästä" uloskirjautumisen yhteydessä. Tämän jälkeen valitse myymälä, josta noudat tilauksesi (vain valikoidut myymälät tarjoavat tämän mahdollisuuden).

  Näet tässä yhteydessä myös, onko tuotteesi saatavissa myymälästä välittömästi vai 5 työpäivän päästä. Huomioi, että maksua ei suoriteta verkkokaupassa.

  Koko maksu suoritetaan myymälässä tilauksen noudon yhteydessä.

 3. Vastaanota sähköpostiviesti ilmoittaen tilauksesi noutovalmiudesta.

  Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tilauksesi on saapunut ja se on valmiina noudettavaksi. Tilauksesi on noudettavissa 14 päivän kuluessa siitä, kun kyseinen sähköpostiviesti on lähetetty.

 4. Nouto myymälästä

  Tulosta ja ota mukaan lähettämämme noutovahvistusviesti tilauksen noutamista varten. Tilauksen koko maksu suoritetaan myymälässä.

Toimitusrajoitteet

Toimituksia ei tehdä PL-osoitteisiin (sisältäen APO-/FPO-osoitteet).

Toimitamme maanantaista perjantaihin, pois lukien pyhäpäivät.

Hyödynnä www.samsonite.fi sivustoa laukkujen Suomeen toimituksia varten.

Kansainvälinen toimitus

 • Iso-Britanniaan (Man-saaria ja Kanaalin saaria lukuun ottamatta) tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.co.uk.
 • Ranskaan (mantereelle) ja Monacoon (emme toimita tuotteita Korsikalle) tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.fr.
 • Espanjaan (Baleaareja ja Kanariansaaria lukuun ottamatta) tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.es.
 • Alankomaihin (mantereelle) tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.nl.
 • Italiaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.it.
 • Saksaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.de.
 • Belgiaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.be.
 • Luxemburgiin tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.lu.
 • Itävaltaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.at.
 • Ruotsiin tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.se.
 • Puolaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.pl.
 • Unkariin tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.hu.
 • Tanskaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.dk.
 • Sveitsiin tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.ch.
 • Norjaan tilattavat lento- ja matkalaukut kannattaa tilata verkkosivustolta www.samsonite.no.

Palautukset & Hyvitykset

Oikeus kaupan peruuttamiseen

Samsonite takaa täyden asiakastyytyväisyyden. Mikäli et ole täysin tyytyväinen verkkohankintaasi, voit palauttaa käyttämättömän tuotteen alkuperäisessä pakkauksessaan seuraavassa annettujen ehtojen täyttyessä. Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa koska tahansa 14 kalenteripäivän kuluessa lähetyksen toimituspäivästä lukien. Peruutusoikeus ei koske nimikoituja tai räätälöityjä tuotteita.

Kaikkien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, ja niiden mukana tulee palauttaa kaikki alkuperäiset merkit, käyttöohjeet, takuuasiakirjat ja muut lipukkeet ja kääreet sekä alkuperäinen pakkaus. Velvollisuutenasi on palauttaa tuotteet mahdollisimman nopeasti. Mikäli palautusoikeuden perusteella palautettavat tuotteet eivät ole uudelleen myytävässä kunnossa, palautusta ei hyväksytä.

Jos haluat käyttää palautusoikeuttasi, lähetä asiasta kirjallinen ilmoitus sähköpostiosoitteeseen customer.care@samsonite.com ja noudata palautuksessa seuraavia ohjeita:

Palautusohjeet

 1. Lähetä palautushalustasi viesti osoitteeseen customer.care@samsonite.com ja ilmoita siinä tilausnumero, jonka löydät tilausvahvistusviestistä, sekä syy tuotteen palauttamiseen. Lähetämme sinulle palautuskortin, palautusnumeron ja ohjeet palautuksen tekemiseksi.
 2. Pakkaa palautettava tuote (jonka on oltava käyttämätön ja sisällettävä kaikki alkuperäiset merkit, käyttöohjeet, takuuasiakirjat ja muut lipukkeet ja kääreet) alkuperäiseen laatikkoon kuljetusvahinkojen ehkäisemiseksi.
 3. Tulosta palautuskortti ja teippaa se palautuspakkaukseen. Palautuskortti sisältää kaikki tarvittavat tiedot, kuten sinun nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä palautusosoitteen, palautettavan tuotteen tuotenumeron ja/tai tuotekuvauksen sekä palautusnumeron.
 4. Lue palautusohjeet huolellisesti ja tilaa käyttämältämme kuriiripalvelulta palautuslähetyksen nouto palautusohjeiden mukaisesti. Palautuslähetyksen nouto on järjestettävä käyttämämme kuriiripalvelun kanssa 7 kalenteripäivän kuluessa sen sähköpostin lähettämisestä, jossa toimitimme sinulle palautuskortin, palautusnumeron ja palautusohjeet.
 5. Mikäli kaikki palautusehdot täyttyvät, lähetämme sinulle ohjeet hyvityksen saamiseen 14 päivän kuluessa. Mikäli kaikki palautusehdot eivät täyty, ilmoitamme asiasta sähköpostilla ja kerromme syyn palautuksen hylkäämiseen.

Yllä kuvatulla tavalla voi palauttaa vain verkosta ostettuja tuotteita. Verkosta tilattuja tuotteita ei voi palauttaa tai vaatia hyvitettäväksi Samsonite-myymälöiden tai -jälleenmyyjien kautta.

Vialliset, vaurioituneet, kadonneet tai väärin toimitetut tuotteet.

Sinun on tarkastettava sen saapuessa. Mikäli toimitus poikkeaa tilauksesta tai siinä on muita ongelmia, sinun on merkittävä poikkeama tai ongelma rahtikirjaan ja vahvistettava merkintä allekirjoituksellasi. Sinun on ilmoitettava ongelmasta toimitusta seuraavan 24 tunnin kuluessa sähköpostilla osoitteeseen customer.care@samsonite.com ja noudatettava kohdassa "Oikeus kaupan peruuttamiseen" annettuja palautusohjeita. Viallisten tai Samsoniten väärin toimittamien tuotteiden osalta hyvitämme kuitenkin kaikki tuotteen palauttamisesta aiheutuneet kustannukset. Saatavuustilanteesta riippuen lähetämme sähköpostilla uuden lähetysvahvistuksen ja toimitamme uuden tuotteen, automaattisesti ja välittömästi omalla kustannuksellamme.