• 360° liikkuvat kaksoispyörät, jotka helpottavat liikuteltavuutta

   360° liikkuvat kaksoispyörät, jotka helpottavat liikuteltavuutta

  • Runsaasti pakkaustilaa ja kätevä (piilotettu) laajennustoiminto kaikissa koissa.

   Runsaasti pakkaustilaa ja kätevä (piilotettu) laajennustoiminto kaikissa koissa.

  • Kokonaan vuorattu sisäosa: vetoketjullinen välilevy, tilava saranatasku sekä pakkaamista ja järjestelyä helpottavat käytännölliset ja joustavat ristikkäiset kiinnitysremmit.

   Kokonaan vuorattu sisäosa: vetoketjullinen välilevy, tilava saranatasku sekä pakkaamista ja järjestelyä helpottavat käytännölliset ja joustavat ristikkäiset kiinnitysremmit.

  • Upea väripaletti, joka sisältää värit Black, White, Navy Blue ja kaksi kaupallista kirkasta kesäistä väriä Tangerine Red ja Ocean Blue, jotka sopivat pehmeiden matkalaukkujen Dynamo™-mallistoomme.

   Upea väripaletti, joka sisältää värit Black, White, Navy Blue ja kaksi kaupallista kirkasta kesäistä väriä Tangerine Red ja Ocean Blue, jotka sopivat pehmeiden matkalaukkujen Dynamo™-mallistoomme.

Tuotteita löytyi 5

Flux

Tutustu Flux-mallistoon, joka edustaa vetoketjullisten polypropeenilaukkujen uutta sukupolvea. Tässä upouudessa mallistossa yhdistyvät vuosien perusteellinen tietämys polypropeenista sekä turvallinen ja joustava kahden vetoketjun lukitusjärjestelmä. Flux on kautta aikain ensimmäinen Samsoniten kovien matkalaukkujen mallisto, jossa on (piilotettu) laajennustoiminto kaikissa koissa. Tämä mahdollistaa entistäkin suuremman pakkaustilan tarvittaessa. Sen nykyaikainen muotoilu antaa uudenlaisen rohkean ilmeen, ja jokaisen yksityiskohdan avulla on luotu täydellinen matkakumppani. Tämä mallisto suunniteltiin helpottamaan matkustamista kevyesti liikkuvien kaksoispyörien, kaksiputkisen vetoaisan ja täysin vuoratun kätevän sisäosan ansiosta.