Expect innovation

Expect
innovation

Vuodesta 1910 Samsonite on valmistanut laadukkaita ja kestäviä matkalaukkuja maailmanmatkaajille sekä työmatkailijoille. Olemme kehittäneet paljon uusia materiaaleja, luoneet ikonisia malleja sekä tarjoamaan entistä enemmän mukavuutta matkustamiseen. Matkan aikana Samsonite on aina ollut ensimmäisten joukossa keksimässä ja kehittämässä uusia hienoja innovaatioita.

Samsoniten tarina
Samsoniten tarina

Kun Jesse Shwayder perusti Samsoniten® Denverissä vuonna 1910, matkustaminen oli muutamien harvojen etuoikeus. Siksi matkustaminen oli laadukas kokemus kuljetuksesta palveluun ja jopa henkilökohtaisten tavaroiden kantamiseen käytettäviin tarvikkeisiin. Yhtenä vanhimmista matkalaukkujen valmistajista Samsonite on toiminut ammattitaidon ja perinnön innovaattorina viimeisten 110 vuoden aikana luodakseen matkailijoille tyylikkäitä ja laadukkaita ratkaisuja.

Perheyrityksestä on tullut dynaaminen ja maailman johtava matkalaukkuyritys, jolla on monia vahvoja tuotemerkkejä.

19

10

1910

Yrityksen perustaja Jesse Shwayder kehitti ensimmäisen puisen laatikon kiiltävillä metallisilla nastoilla ja kulmavahvikkeilla, jolloin siitä tuli tarpeeksi kestävä tavaroiden kuljetukseen.

41

1941

Streamlite™

Streamlite oli innovatiivinen matkalaukkumallisto, joka valmistettiin päällystämällä puinen runko vulkaanikuidulla raakavuotatehosteella (nahkaisen ilmeen luomiseksi).

58

1958

Silhouette™

Aikansa edistynein matkalaukku, uuden modernin muotonsa ja materiaalinsa ansiosta.

63

1963

Classic Attaché

Ensimmäinen ABS muovista valmistettu salkku liikemiehille. Tämä tyylikäs salkku tuli pian 60-luvun alkupuolen tunnetuksi Mad Menin tapaan.

69

1969

Saturn™

Vastauksena kevyiden laukkujen kysyntään, Samsonite tuo markkinoille ensimmäisen polypropyleenistä valmistetun kevyemmän matkalaukun, jossa on ruiskuvaletut kuoret. Se on toistaiseksi markkinoiden kevyin ja kestävin.

74

1974

Silhouette - ensimmäinen pyörällinen matkalaukku

Tämä pyörällinen matkalaukku mullisti matkalaukku maailman lopullisesti. Matkalaukku mullisti matkustamisen mukavuuden ja helpotti paljon matkustavan elämää.

86

1986

Oyster™

Oyster oli ensimmäinen matkalaukku 3-piste lukoilla, tuoden laukkuun entistä enemmän kestävyyttä ja turvallisuutta. Laukku nousi heti suureen suosioon, myyden 140 000 kpl ensimmäisen vuoden aikana. Se oli nopeiden myyvä matkalaukkumalli kautta aikojen.

94

1994

Ziplite™

Ziplite oli Samsoniten ensimmäinen kovapintainen polypropyleenistä valmistettu matkalaukku vetoketjulla. Laukussa yhdistyi kovapintaisen matkalaukun kestävyys sekä pehmeänlaukun keveys. Myynti kehittyi kovaa vauhtia ja kovamatkalaukku vetoketjulla yleistyi nopeasti.

98

1998

Xylem™

Samsoniten ensimmäinen alumiinista valmistettu matkalaukku. Alumiinisesta attaseasalkusta tuli tunnettu James Bond elokuvan "Kun maailma ei riitä" mukaan.

20

04

2004

Samsonite toi markkinoille nelipyöräiset matkalaukut, mikä mullisti matkustamisen täysin. Tämä toi mukavuutta ja helppoutta kaikille matkailijoille tehden matkustamisesta kevyttä ja ketterää.

08

2008

Cosmolite®

Samsonite vastasi markkinoiden kysyntään kehittämällä markkinoiden kevyimmän ja kestävimmän matkalaukkusarjan.
Matkalaukun ikoninen simpukkakuvionti tuli tunnetuksi ja matkalaukku voitti useamman muotoilupalkinnon Red Dot Award "Best of the Best" kilpailussa.

18

2018

Maailmanlaajuinen ekomallisto

Maailmanlaajuinen ekomallisto: Samsonite tuo markkinoille 23 mallistoa, mitkä on valmistettu kierrätetystä polypropyleenistä tai Recyclex™ kankaasta, mikä on valmistettu kierrätetyistä PET-muovipulloista.

19

2019

S'Cure ECO Green Grey mallisto.

S'Curen Green Grey mallisto on ensimmäinen matkalaukku mallisto´, mikä on täysin valmistettu kuluttajien kierrätetystä muovijätteestä. Matkalaukun kuori on valmistettu kierrätetystä polypropyleenistä, mikä on valmistettu kuluttajien kotitalousjätteestä. Tämä tekee jätteestä arvokasta ja uudelleen hyödynnettävää.

20

2020

110- Vuotisjuhla

Valmiina seuraavaan lukuun: Me juhlimme 110- vuotis juhlaamme aivan uusilla uutuusmallistoilla.