matkustamoon?

Voinko ottaa laukkuni mukaan lentokoneen matkustamoon?

LÖYDÄ TÄYDELLINEN
LENTOLAUKKU

Lentoyhtiöillä on eriävät rajoitukset käsimatkatavaran koosta ja painosta. Jotkut yhtiöt saattavat veloittaa lisämaksun, jos lentolaukkusi on liian suuri tai painava. Sinua voidaan vaihtoehtoisesti myös pyytää luovuttamaan laukku lentokoneen ruumaan matkan ajaksi. Jos tämä kaikki kuulostaa sekavalta, niin älä huoli! Samsonite tarjoaa auttavan kätensä, jotta saat valittua parhaan mahdollisen lentolaukun itsellesi ja sitä myötä mahdollisimman huolettoman matkakokemuksen.

Voit tarkistaa useimmin käyttämäsi lentoyhtiön käsimatkatavararajoitteet alta (pituus x leveys x syvyys). Joillakin lentoyhtiöillä on samat rajoitteet käytössä. Muistathan pakata laukkusi painorajoitusten mukaan, koska jotkut lentoyhtiöt saattavat punnita laukkusi ennen koneeseen astumista.

Samsonitella on tarjota useita vaihtoehtoja per lentoyhtiö, joten löydät varmasti jotain itsellesi sopivaa.

Huom! Teemme parhaamme, että lentoyhtiöiden käsimatkatavararajoitukset ovat ajan tasalla sivuillamme. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistatte käyttämänne lentoyhtiön rajoitukset omatoimisesti ennen matkaanne, rajoitusten voidessa muuttua ilman ennakkovaroitusta.

KATSO LENTOLAUKUT LENTOYHTIÖITTÄIN

lentolaukku

Löydä täydellinenlentolaukku