• Valmistettu woven polypropyleenista, mikä tekee matkalaukusta erittäin kestävän ja kevyen.

   Valmistettu woven polypropyleenista, mikä tekee matkalaukusta erittäin kestävän ja kevyen.

  • Täysin varusteltu: todella innovatiivinen yhden pisteen lukituksella varustettu integroitu TSA-lukitusjärjestelmä etutaskussa ja isossa osastossa. Kaksiputkinen vetoaisa, jossa integroitu nimilappu.

   Täysin varusteltu: todella innovatiivinen yhden pisteen lukituksella varustettu integroitu TSA-lukitusjärjestelmä etutaskussa ja isossa osastossa. Kaksiputkinen vetoaisa, jossa integroitu nimilappu.

  • Täysin varusteltu sisäosa etutaskussa: pehmustettu tasku kannettavalle, pehmustettu tasku tabletille, irrotettava tasku nesteille, pieni tasku puhelimelle, passille ja matkalipuille.

   Täysin varusteltu sisäosa etutaskussa: pehmustettu tasku kannettavalle, pehmustettu tasku tabletille, irrotettava tasku nesteille, pieni tasku puhelimelle, passille ja matkalipuille.

  • Valmistettu Euroopassa

   Valmistettu Euroopassa

Tuotteita löytyi 2

Lite-Biz

Lite-Biz on Samsoniten ensimmäinen etutaskulla varustettu mallisto. Tämä lentolaukkumallisto on suunniteltu pitämään matka-asiakirjat, työhön liittyvät asiakirjat ja henkilökohtaiset tavarat käden ulottuvilla turvatarkastuksessa ja matkan aikana. Lite-Biz-mallistossa yhdistyvät uskomattoman hieno muotokieli ja äärimmäinen kestävyys ja keveys. Mallistossa on 4 erittäin käytännöllistä mallia, joissa on täysin upotettu etutasku. Mallistossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet ja osat.