Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Osta Samsonite-tyyliä
Rohkeille ja energisille matkustajille - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Rohkeille ja energisille matkustajille

Rohkeille ja energisille matkustajille - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Rohkeille ja energisille matkustajille

Odotatko jo seuraavaa matkaasi? Meillä on ilo esitellä meidän uusi yhteistyö muodikkaan lifestyle brändin DIESELIN kanssa. Mikäli etsit uuttaa tyylikästä tyyliä seuraavalle matkallesi, tämä puoliksi läpinäkyvä rohkea matkalaukku on juuri tehty sinulle! Liukuvärjätyn pinnan ansiosta, voit itse päättää mitä haluat näyttää maailmalle laukun sisältä. Vahvat keltaiset yksityiskohdat, verkkovuori sekä nahkaiset yksityiskohdat tekevät laukusta tyylikkään. Lisäksi Samsonite x Diesel mallisto tarjoaa monia erittäin käytännöllisiä ominaisuuksia, jotta matkakokemuksesi täydentyy entisestään. Matkalaukun mukana tulee irrotettava pieni reppu, minkä voit heittää selkääsi kun kuljet kaupungilla. Lentolaukussa on integroitu USB portti, minkä avulla saat ladattua elektroniset laitteet missä ikinä kuljetkin.

TUTUSTU Samsonite x Diesel

Rewind

REWIND

Reput ja matkakassit

Rewind

REWIND

Reput ja matkakassit

Matkustat sitten junalla, autolla tai polkupyörällä, uudet Rewind-laukut ja -matkakassit on suunniteltu täyttämään tämän päivän nuorten alati muuttuvat säilytysvaatimukset. Laaja värien kirjo ja tyylikkäät yksityiskohdat vahvistavat sen nykyaikaista ilmettä, ja laukku sisältää laajan valikoiman käytännöllisiä ominaisuuksia.

TUTUSTU REWIND-MALLISTOON

Paradiver Light

TÄHTIMALLISTOMME

Nyt uudella limited edition -värillä

Paradiver Light

TÄHTIMALLISTOMME

Nyt uudella limited edition -värillä

Laukku, joka matkustaa mukanasi kaikkialle: Paradiver Light-tuotteissa yhdistyvät äärimmäinen kestävyys ja ergonominen keveys sekä sporttinen ja dynaaminen ulkonäkö.

UUSI LIMITED EDITION -VÄRI! Paradiver Light on nyt saatavana kausivärissä “Blue Nights” vastakkaisilla oransseilla yksityiskohdilla.

OSTA NYT

ladies-backpacks-2018

Reput

Moderni & trendikäs

Ladies backpacks

Reput

Moderni & trendikäs

Tutustu Samsoniten trendikkäisiin reppuihin, joissa yhdistyvät hienostunut muotoilu sekä käytännön helppous, ollen ideaaleja sekä työ- että arkikäyttöön. Nämä modernit mallistot tarjoavat monta eri väriä ja muotoa malleissa, jotka toimivat täydellisesti tämän päivän modernissa ja urbaanissa elämässä.

Näytä kaikki trendikkäät reput

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Uusi urbaani lifestyle-brändimme

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Uusi urbaani lifestyle-brändimme

Samsonite RED: Samsoniten uusi seuraavan sukupolven reppu- ja laukkumallisto on saatavilla miehille ja naisille useissa eri muodoissa, koissa ja versioissa Olemme jatkuvasti liikkeessä, joten työn ja vapaa-ajan välinen raja hämärtyy yhä enemmän: menemme kuntosalille ennen aamuista kokousta, joogaan lounaalla tai ystävien kanssa drinkeille työpäivän jälkeen. Tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät Samsonite RED-laukut voivat olla osa kaikkia päivittäisiä askareitasi.

Tutustu uuteen Samsoniten RED-mallistoon ja ole osa RED-maailmaa.

TUTUSTU

Suosittelemme näitä
Staycation

MATKUSTUSTRENDI: STAYCATION

Joustavaa matkailua

Uusi Staycation-trendi on kasvussa. Ja se on ymmärrettävää. Euroopassa on niin paljon kätkettyjä aarteita, että mikset lähtisi matkalle ja etsimään omaa maatasi? Automatkailu tarjoaa helpon ja stressittömän tavan liikkua, ja antaa paljon enemmän joustavuutta matkatavaroiden kannalta lentämiseen verrattuna. Matkakassit, reput ja pehmeät matkalaukut mahdollistavat helpomman pinoamisen ja tarjoavat enemmän joustavuutta automatkailussa.

Samsoniten Paradiver Light -mallistossa on kaikki mitä tarvitset matkustamiseen ja työmatkailuun. Paradiver Light sisältää täydellisen valikoiman matkakasseja ja reppuja useissa sporttisissa väreissä. Ne sopivat kokonsa ja joustavuutensa puolesta täydellisesti auto- ja junamatkailuun.

TUTUSTU JOUSTAVIIN KASSEIHIN JA MATKALAUKKUIHIN

DUFFLE-MATKAKASSI

Samsonite tietää, ettei matkalaukku ole aina paras ratkaisu. Duffle-matkakassit tai reput saattavat sopia arkisempaan matkailuun tai pakkaamiseen.

Messenger-laukut tai pyörälliset reput ovat ihanteellinen matkakumppani, kun haluat kätesi vapaiksi ollessasi liikkeessä ja pieni duffle-kassi tai holdall-kassi on aina käytännöllinen kuntosalilla, päivämatkoilla, yön yli kestävillä matkoilla ja yksinkertaisena lentolaukkuna.

Pyörällinen duffle-kassi voi olla täydellinen tarvitessasi tilavan kassin, joka ei kuitenkaan vaadi paljon säilytystilaa matkojen välillä, koska monet kasseista voidaan taittaa huomattavaksi pienemmiksi. Repun täyttäminen ei ole koskaan ollut niin helppoa!

Pienemmät laukut, kuten vyö- tai olkalaukut ovat upeita lahjoja paljon matkustaville, koska ne ovat aina käteviä kaikilla matkoilla. Tämäntyylinen laukku sopii täydellisesti vaihtorahojen, passien ja muiden arvoesineiden säilyttämiseen.