FIND THE PERFECT BUSINESS BAG - All laptop bags

Löydä täydellinen
businesslaukku

Naiselle Miehelle

Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Rohkeille ja energisille matkustajille - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Rohkeille ja energisille matkustajille

Rohkeille ja energisille matkustajille - Samsonite x Diesel

Samsonite x Diesel

Rohkeille ja energisille matkustajille

Odotatko jo seuraavaa matkaasi? Meillä on ilo esitellä meidän uusi yhteistyö muodikkaan lifestyle brändin DIESELIN kanssa. Mikäli etsit uuttaa tyylikästä tyyliä seuraavalle matkallesi, tämä puoliksi läpinäkyvä rohkea matkalaukku on juuri tehty sinulle! Liukuvärjätyn pinnan ansiosta, voit itse päättää mitä haluat näyttää maailmalle laukun sisältä. Vahvat keltaiset yksityiskohdat, verkkovuori sekä nahkaiset yksityiskohdat tekevät laukusta tyylikkään. Lisäksi Samsonite x Diesel mallisto tarjoaa monia erittäin käytännöllisiä ominaisuuksia, jotta matkakokemuksesi täydentyy entisestään. Matkalaukun mukana tulee irrotettava pieni reppu, minkä voit heittää selkääsi kun kuljet kaupungilla. Lentolaukussa on integroitu USB portti, minkä avulla saat ladattua elektroniset laitteet missä ikinä kuljetkin.

TUTUSTU Samsonite x Diesel

Laptop backpacks

Tietokonelaukut miehille

Mahtava järjestys kaikille tavaroillesi

Laptop backpacks

Tietokonelaukut miehille

Mahtava järjestys kaikille tavaroillesi

Kun liikut paljon työsi puolesta, kannattaa valita business laukku missä on hyvin suunniteltu osio tietokoneellesi.

Voit odottaa mahtavaa suojausta arvokkaille elektronisille laitteillesi ja samalla saat säilytyksen muille tavaroillesi. Etsitpä virallista tyyliä liikeympäristöön tai rennompaa versiota kouluun tai vapaa-aikaan, Samsonitella on kaikki vaihtoehdot, joita voit tarvita, mukaan lukien pyörälliset tietokonereput. Älä ohita erittäin käteviä ominaisuuksia, kuten kestävät pehmusteet, liu'unestohihnat, mukavat kantokahvat ja käytännöllinen päivittäinen järjestys.

LÖYTÄÄ KOKOELMAT

business-bags-for-her-2018

Tietokonelaukut naisille

Hienostunut muotoilu

Ladies Laptop bags for her

Tietokonelaukut naisille

Hienostunut muotoilu

Samsoniten ainutlaatuinen businessmallisto on suunniteltu sinut huomioon ottaen. Hienostuneen muotoilun omaavat mallit sisältävät säilytystilan erikokoisen tabletin ja/tai tietokoneen kuljettamiselle. Nämä käytännölliset, hyvin organisoidut tietokonelaukut ovat täydellisiä businesslaukkuja.

NÄYTÄ KAIKKI KÄSILAUKUT TIETOKONELOKEROLLA

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Uusi urbaani lifestyle-brändimme

Samsonite RED

SAMSONITE RED

Uusi urbaani lifestyle-brändimme

Samsonite RED: Samsoniten uusi seuraavan sukupolven reppu- ja laukkumallisto on saatavilla miehille ja naisille useissa eri muodoissa, koissa ja versioissa Olemme jatkuvasti liikkeessä, joten työn ja vapaa-ajan välinen raja hämärtyy yhä enemmän: menemme kuntosalille ennen aamuista kokousta, joogaan lounaalla tai ystävien kanssa drinkeille työpäivän jälkeen. Tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät Samsonite RED-laukut voivat olla osa kaikkia päivittäisiä askareitasi.

Tutustu uuteen Samsoniten RED-mallistoon ja ole osa RED-maailmaa.

TUTUSTU

overnight-business-trip

Liikematka

Yhdistä toimisto ja vaatteet yhteen laukkuun

overnight-business-trip

Liikematka

Yhdistä toimisto ja vaatteet yhteen laukkuun

Liikematkustajana odotat parasta, joten miksi matkatavaroidesi pitäisi vaivata sinua? Anna Samsoniten liikematkalaukkuvalikoiman antaa sinulle parhaat yhdistelmävaihtoehdot, joihin mahtuvat sekä työtarvikkeet että vaatteet, minimaalisella rypistymisellä ja maksimaalisella joustavuudella. Tämä käsimatkatavarakokoinen matkalaukkuvalikoima mahdollistaa tehokkaimman matkustuksen, jotta pääset seuraavaan tapaamiseesi hyvissä ajoin ja vältyt odottamasta lentokentillä ruumasta tulevia matkatavaroita. Löydä pyörälliset käsimatkatavaravaihtoehdot, tai mallit, joissa on irrotettava tietokonelokero ammattimaiseen suojaukseen ja tuomaan lisäkäytännöllisyyttä.

Löytää kokoelmat

Suosittelemme näitä
  • € 159,00 € 111,30
    -30%
    -30%
Business Leisure: Bleisure

BLEISURE-MATKAILU

Uusi matkailutrendi

Työmatkan laajentaminen matkakohteesta nauttimiseen hupimielessä on hämärtänyt työ- ja lomamatkailun välistä rajaa. Sen sijaan, että bleisure-matkailija kiirehtisi lentokentälle perjantai-illan viimeisen kokouksen jälkeen, hän haluaa nauttia paikallisesta kulttuurista ja aloittaa pidennetyn oleskelun jäämällä paikalle viikonlopuksi.

Samsonite tarttuu tähän trendiin tarjoamalla täydellisen laukun tämäntyyppisille matkoille ja mahdollistamalla stressittömän matkailukokemuksen. Innovatiiviset matkalaukkumme sisältävät erillisen osaston, jossa työtarvikkeet ovat näppärästi käden ulottuvilla turvatarkastuksessa samalla, kun vaatteet ja muut lomatavarat säilytetään erikseen.

Tutustu "Made to Bleisure" -laukkuihimme