Lite-Cube DLX & Lite DLX

First class elegance

Lite-Cube DLX & Lite DLX

Osta Lite-Cube DLX Osta Lite DLX

Samsonite x Magritte

René Magritte Cosmolite® Limited Edition*

Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Suosittelemme näitä
Cosmolite

Uusi Cosmolite-mallisto

Uudet värit, nyt entistäkin kevyempi!

Cosmolite

Uusi Cosmolite-mallisto

Uudet värit, nyt entistäkin kevyempi!

Cosmolite-laukku on yksi Samsoniten klassisimmista matkalaukuista: jäljittelemättömän malliston laukuissa on palkittu design ja teknologia, joka asettaa uudet vaatimukset sekä laadulle että tyylille. Päivitettyjen komponenttien ansiosta uusi Cosmolite-matkalaukku on entistäkin kevyempi ilman, että sen lujuudesta on tarvinnut tinkiä. Vallankumouksellisen Curv®-materiaalin ansiosta Cosmolite on nyt yksi lujimpia ja kevyimpiä Samsoniten kovien matkalaukkujen mallistoja. Ei ihme, että Cosmolite-matkalaukkuja myydään joka 90. sekunti! Paranneltu Cosmolite-mallisto sisältää uusia ja muodikkaita värejä. Matkusta vaivattoman tyylikkäästi uusilla Cosmolite-matkalaukuilla, joissa värivaihtoehtoina ovat muun muassa Copper Blush, Midnight Blue ja Pearl White. Näiden trendikkäiden värien ohella saatavana ovat edelleen perinteiset värivaihtoehdot Black, Red ja Silver.

Tutustu Cosmolite-Mallistoon

Lite-Shock

LITE-SHOCK

KEVYIN CURV®

Lite-Shock

Lite-Shock Spinner 75cm Sand

€ 469,00

Lisätietoa
Samsonite Move Pro Shopping Bag 39.6cm/15.6inch Silver green

Move Pro Shopping Bag 39.6cm/15.6″ Silver green

€ 115,00

LITE-SHOCK

KEVYIN CURV®

Samsoniten Curv®-malliston kevyin matkalaukku Lite-Shock on sekä äärimmäisen kevyt että todella luja. Tämän kovan matkalaukun vahvistettu orgaaninen design ja kevyet ja erittäin miellyttävät osat muodostavat äärimmäisen kevyen matkalaukkumalliston ja asettavat uuden standardin. Iskuja vaimentavan muotoilunsa ansiosta Light-Shock on luja ilman paksua ulkokuortakin.

Spinner 75 painaa vain 2,5 kiloa!

TUTUSTU LITE-SHOCK-MALLISTOON TUTUSTU MOVE PRO

neopulse

NEOPULSE

KEVYT POLYKARBONAATTIMATKALAUKKU

neopulse

Neopulse Spinner 69cm Metallic Blue

€ 249,00

Lisätietoa

NEOPULSE

KEVYT POLYKARBONAATTIMATKALAUKKU

Samsoniten Neopulse-mallisto asettaa kevyille polykarbonaattimatkalaukuille uuden standardin.

Neopulse on eurooppalaisvalmisteinen kova matkalaukku, jossa yhdistyvät täydellisesti keveys ja lujuus patentoidun vahvistetun muotoilun ja ylimääräisten suojakulmien ansiosta. Tämä huomiota herättävä tyylikäs nelipyöräinen matkalaukku perustuu innovatiiviseen tekniikkaan, joka vähentää myös naarmujen näkymistä ulkokuoressa.

TUTUSTU NEOPULSE-MALLISTOON

Finnair Hand Luggage

Finnair

Finnairilla suuremman kokoluokan vaihtoehto!

Finnair

Finnairilla suuremman kokoluokan vaihtoehto!

Finnair on yksi harvoista lentoyhtiöistä, joka hyväksyy suuremman kokoluokan käsimatkatavaran koneisiinsa (maks. 56cm x 45cm x 25 cm). Laukku saa painaa maksimissaan 8 kg. Käsimatkatavaran lisäksi voi matkustamoon ottaa mukaan pienen käsi- tai kameralaukun. B-Lite-mallistostamme löydät nimenomaan Finnairin maksimimitat täyttävän laukun (56/45cm). Toki myös muilla malleilla voit matkustaa Finnairilla, työ- ja lomamatkoille. Työmatkalla oleville tarjoamme useita eri vaihtoehtoja, jossa myös kannettavalle tietokoneelle oma lokeronsa.

Näytä kaikki Finnair-laukkuvaihtoehdot Osta lentolaukku

Curv® Technology

CURV®-TEKNOLOGIA

Miksi valita curv®-materiaali?

Curv® Technology

CURV®-TEKNOLOGIA

Miksi valita curv®-materiaali?

Samsoniten innovatiivinen materiaali, joka on äärimmäisen iskunkestävä ja ylellinen.

  • Erittäin hyvät energiaa vaimentavat ominaisuudet ennen rikkoutumista materiaalin paksuutta kohti.
  • Curv® on ainutlaatuinen materiaali, joka kovenee alhaisissa lämpötiloissa.
  • Patentoitu kuorta muovaava prosessi.
  • Erittäin kevyt ja kestävä.

VERTAILE CURV®-MALLISTOJAMME KATSO VIDEO

trip-to-the-usa

MATKALAUKKU MATKALLE YHDYSVALTOIHIN

TSA-LUKOILLA VARUSTETUT MATKALAUKUT

trip-to-the-usa

MATKALAUKKU MATKALLE YHDYSVALTOIHIN

TSA-LUKOILLA VARUSTETUT MATKALAUKUT

Kun valitset kovan ja laajennettavan matkalaukkumallistomme, laukkusi täyttää Yhdysvaltain turvamääräykset. Nämä matkalaukut sopivat ihanteellisesti pitkille lentomatkoille ja niistä jokainen on varustettu TSA-lukoilla. Yhdysvaltain turvallisuusviranomainen (TSA) läpivalaisee kaikki laukut ennen lentokoneeseen siirtymistä, ja tarkastaa toisinaan laukun sisällön käsin.

TSA-lukko antaa Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisille mahdollisuuden avata laukun murtamatta lukkoa. Lukko lisää turvallisuutta myös muissa maissa matkustaessa.

OSTA TSA-LUKOILLA VARUSTETTUJA MATKALAUKKUJA

Cabin Luggage

Laukku mukaan koneeseen

Oppaasi matkustamo sääntöihin.

Cabin Luggage

Otatko matkatavarasi mieluiten lentokoneen matkustamoon?

Tiedot lentoyhtiöiden käsimatkatavaramääräyksistä

Matkatavaroiden kuljettaminen lentokoneen matkustamossa lyhentää matkustusaikaa. Silloin kun muut käyttävät kallisarvoista aikaa matkalaukkujen odottamiseen, sinä voit olla lentolaukkusi kanssa jo matkalla kohti lopullista määränpäätä. Me pidämme huolta siitä, että matkasi sujuvat juuri niin helposti kuin toivoitkin. Valitse käyttämäsi lentoyhtiö – me kerromme, mitkä laukut täyttävät matkustamoon sallittujen käsimatkatavaroiden mitat. Painorajoituksille mekään emme kuitenkaan voi mitään!

Valitse lentoyhtiösi klikkaamalla sivun yläosassa olevaa pudotusvalikkoa.

Kaikki lentolaukut

2 Wheels 4 Wheels

KAKSI VAI NELJÄ: MONTAKO PYÖRÄÄ TARVITSET?

Sopivan laukun löytäminen.

2 Wheels 4 Wheels

KAKSI VAI NELJÄ: MONTAKO PYÖRÄÄ TARVITSET?

Sopivan laukun löytäminen

Matkailijan elämä helpottui huomattavasti, kun pyörälliset matkalaukut keksittiin. Saat nyt entistäkin enemmän käyttömukavuutta voidessasi valita matkalaukkuusi joko kaksi tai neljä pyörää. Pyörällinen matkalaukku voi olla kaksipyöräinen pystyasennossa oleva laukku. Tämä malli sopii parhaiten vedettäväksi. Nelipyöräinen matkalaukku, joka tunnetaan nimellä spinner, sopii työnnettäväksi. Nelipyöräisiä on helpompi liikuttaa helposti läpi lentokentän. Pystyasennossa oleva laukku kulkee puolestaan useammilla pinnoilla. Samsonitella on runsaasti vaihtoehtoja molemmissa malleissa.

TUTUSTU NELIPYÖRÄISIIN MATKALAUKKUIHIN TUTUSTU KAKSIPYÖRÄISIIN MATKALAUKKUIHIN

Red Dot Award Winners

RED DOT-PALKINNON VOITTAJA

Useat parhaiten myyvistä mallistoistamme ovat hiljattain saaneet menestystä arvostetussa Red Dot Design Awards-kilpailussa, jossa palkinto myönnetään poikkeuksellisesta tuotesuunnittelusta sekä muista tuotteista erottuvasta korkeasta laadusta. Vuoden 2015 voittajien, Lite-Biz (Best of the Best) sekä Lite-Shock (Winner), lisäksi voimme nyt ylpeänä lisätä Paradiver Light-, Lite-Cube DLX-/Lite DLX- sekä Starfire-mallit kyseisen tunnustuksen saaneiden mallistojen listaan.

Lite-Cube DLX ja Lite DLX
”Ylellinen tuote.” Tuomaristo antoi kiitosta tuotteen hienostuneesta ja yksityiskohtaisesta muotoilusta malliston matkakasseissa ja –laukuissa.
Lue lisää

Paradiver Light
Tuomaristo piti malliston raikkaasta tyylistä, tuotteiden samalla tarjotessa korkealuokkaista käytännöllisyyttä, josta on eritoten hyötyä ulkoiluretkillä.
Lue lisää

MATKALAUKUT

Saatamme olla puolueellisia, mutta meille matkalaukku on muutakin kuin keino kuljettaa tavaroita ympäri maailman. Hyvä matkalaukku suojaa tietenkin tärkeitä tavaroitasi, mutta oikea matkalaukku tekee pakkaamisesta miellyttävää ja lentokenttien käytävät tuntuvat kuin rentouttavalta kävelyltä puistossa. Oikea matkalaukku saa sinut erottumaan joukosta ja täydellinen tietokonelaukku voi antaa sinulle itseluottamusta vaikeimmassakin haastattelussa. Voit olla varma, että Samsonitella on oikea matkalaukku juuri sinun matkallesi.

Matkalaukkujamme ovat:

  • Matkalaukut
  • Lentolaukut
  • Duffle- ja holdall-kassit
  • Tietokonelaukut
  • Kosmetiikka- ja meikkilaukut
  • Asustelaukut

Jos matkasi kestää vain päivän tai kaksi, kevyiden matkalaukkujen kattava mallistomme sopii täydellisesti tärkeimpien tavaroiden pakkaamiseen. Mikset käyttäisi myös kätevää lentoyhtiö-toimintoamme ja antaisi sen löytää omaan lentoyhtiöösi sopivan laukun?

Tarvitsetko hieman lisää tilaa? Älä huoli. Meillä on useita isoja matkalaukkuja ja matkakasseja, jotka sopivat ruumaan laitettaviksi laukuiksi. Älä unohda, että kaikki Samsonite-laukut on varustettu legendaarisella laadullamme ja aidosti globaalilla palveluverkostollamme.

Haluat sitten todella kestävän kovan matkalaukun tai pehmeän ja laajennettavan pehmeän matkalaukun, meillä on lentolaukkuja juuri sinun tarpeisiisi. Ehkä olet arkisempi matkailija tai ehkä joudut tekemään töitä matkan aikana? Älä huoli, meillä on matkalaukku sinullekin.