Matkalaukut

Matkalaukut

Matkalaukku on enemmänkin kuin vain keino kuljettaa tavaroitasi maailmalla. Hyvä matkalaukku suojaa omaisuuttasi ja täydellisen mallin valittuasi huomaat, että pakkaaminenkin sujuu kuin tanssi. Se erottaa sinut väkijoukosta ja oikeanlainen työlaukku antaa itsevarmuutta päivän menoissa. Voimme vakuuttaa, että mikä tahansa matkasi onkin, Samsonitelta löytyy juuri oikea laukku sinulle.

110 VUOTTA INNOVAATIOTA
110 VUOTTA INNOVAATIOTA

Vuodesta 1910 asti Samsonite on valmistanut laadukkaita ja kestäviä matkalaukkuja niin maailmanmatkaajille kuin työmatkailijoille. Olemme kehittäneet tässä ajassa paljon uusia materiaaleja, luoneet ikonisia malleja sekä tarjonnut aina entistä enemmän mukavuutta matkustamiseen. Vuosisadan aikana Samsonite on aina ollut ensimmäisten joukossa keksimässä ja kehittämässä uusia, hienoja innovaatioita.

TUOTTEEMME TARINAMME
EASY ACCESS-LENTOLAUKKU
EASY ACCESS-LENTOLAUKKU
NYT INNOVATIIVISELLA PÄÄLLITASKULLA!

Oletko valmis tutustumaan uuteen mullistavaan easy access -lentolaukkuun? Samsonite on vienyt perinteisen käsimatkatavaralaukun kokonaan uudelle tasolle ja varustanut sen innovatiivisella ja erittäin käytännöllisellä päällitaskulla. Tämän uuden toiminnon ansiosta kaikki tarvittavat matkatavarat ovat aina käden ulottuvilla kaikissa tilanteissa. Myös silloin, kun matkalaukkusi on penkin alla tai täyteen ahdetussa ylälokerossa. Samsonite tarjoaa erikokoisia easy access -lentolaukkuja, jotka täyttävät suurimpien lentoyhtiöiden vaatimukset.

Tutustu

Matkalaukut

Me Samsonitella voimme olla hieman puolueellisia, mutta matkalaukku on enemmänkin kuin keino kuljettaa tavaroitasi maailmalla. Hyvä matkalaukku suojaa omaisuuttasi, mutta kun valitset sen täydellisen matkalaukun voimme taata että paakaaminenkin sujuu kuin tanssi. Täydellinen matkalaukku erottaa sinut väkijoukosta ja oikeanlainen työlaukku antaa itsevarmuutta juuri oikealla hetkellä. Vakuutamme, mikä tahansa matkasi onkin, Samsonitella on juuri oikea laukku sinulle.