Matkalaukut

Matkalaukut

Oletko valmis kohtaamaan seuraavan matkasi matkalaukun kanssa, missä on helposti avattava etutasku? Samsonite on vienyt perinteisen käsimatkalaukun aivan uudelle tasolle ja varustanut sen innovatiivisella ja erittäin käytännöllisellä etutaskulla.

Shop the look
110 VUOTTA INNOVAATIOTA
110 VUOTTA INNOVAATIOTA

Vuodesta 1910 asti Samsonite on valmistanut laadukkaita ja kestäviä matkalaukkuja niin maailmanmatkaajille kuin työmatkailijoille. Olemme kehittäneet tässä ajassa paljon uusia materiaaleja, luoneet ikonisia malleja sekä tarjonnut aina entistä enemmän mukavuutta matkustamiseen. Vuosisadan aikana Samsonite on aina ollut ensimmäisten joukossa keksimässä ja kehittämässä uusia, hienoja innovaatioita.

TUOTTEEMME TARINAMME
EASY ACCESS-LENTOLAUKKU
EASY ACCESS-LENTOLAUKKU
NYT INNOVATIIVISELLA PÄÄLLITASKULLA JA ERITTÄIN KÄYTÄNNÖLLISELLÄ ETUTASKULLA!

Oletko valmis tutustumaan uuteen mullistavaan easy access -lentolaukkuun? Samsonite on vienyt perinteisen käsimatkatavaralaukun kokonaan uudelle tasolle ja varustanut sen innovatiivisella ja erittäin käytännöllisellä etutaskulla. Tämän uuden toiminnon ansiosta kaikki tarvittavat matkatavarat ovat aina käden ulottuvilla kaikissa tilanteissa. Myös silloin, kun matkalaukkusi on penkin alla tai täyteen ahdetussa ylälokerossa. Samsonite tarjoaa erikokoisia easy access -lentolaukkuja, jotka täyttävät suurimpien lentoyhtiöiden vaatimukset.

Tutustu

Matkalaukut

Me Samsonitella voimme olla hieman puolueellisia, mutta matkalaukku on enemmänkin kuin keino kuljettaa tavaroitasi maailmalla. Hyvä matkalaukku suojaa omaisuuttasi, mutta kun valitset sen täydellisen matkalaukun voimme taata että paakaaminenkin sujuu kuin tanssi. Täydellinen matkalaukku erottaa sinut väkijoukosta ja oikeanlainen työlaukku antaa itsevarmuutta juuri oikealla hetkellä. Vakuutamme, mikä tahansa matkasi onkin, Samsonitella on juuri oikea laukku sinulle.