C-LITE TAITELIJA YHTEISTYÖ

C-LITE TAITELIJA YHTEISTYÖ

C-Lite x Basquiat-mallistomme on loppuunmyyty. Kiitämme kiinnostuksestasi tätä uniikkia yhteistyötämme kohtaan, ja pyrimme yllättämään sinut jatkossakin Samsoniten erikoismallistoilla.

Jean-Michel Basquiat

Jean-Michel Basquiat on yksi sukupolvensa tunnetuimmista taiteilijoista ja häntä pidetään 1900-luvun suosituimpana artistina. Hänen trendikkäässä taiteessaan on monikulttuurisia symboleja, vääristyneitä hahmoja sekä iskeviä sosiaalisia kommentteja yhdistettynä värien ja tasapainon tunteeseen. Kansainvälisesti suositut ja ympäri maailmaa museoissa olevat hänen taideteoksensa vetoavat niin hienostuneempaan taideyleisöön kuin nuorempaan popkulttuurista inspiroituneeseen yleisöön.

Jean-Michel Basquiat

Pez Dispenser

Dinosaurus kruunu päässään - viittaa amerikkalaiseen "Pez" karamelliin populaarikulttuurin symbolina. Figurissa on kirkas valkoinen tausta, joka luo kontrastia ja tekee taideteoksesta erottuvan.

Jean-Michel Basquiat

Untitled Skull

Tämä ikoninen taideteos esittää röntgenkuvaa kallosta ja sen ylä- ja alaleuasta. Värikkäässä kuviossa on paljon graffitiyksityiskohtia sekä tekstuuria.

Jean-Michel Basquiat

© Estate of Jean-Michel Basquiat. Licensed by Artestar, New York

The C-Lite and art The C-Lite and art

C-LITE JA TAIDE

Vuodesta 2008, jolloin Cosmolite sarja lanseerattiin ensimmäisen kerran, sen vaikutus on pysynyt yhtä voimakkaana ja ikonisena. Olemme useasti tehneet yhteistyötä useiden taitelijoiden kanssa innovatiivista painoteknologiaa kunnioittaen.

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä meidän eksklusiivisen C-Lite x Jean-Michel Basquiat malliston, jossa on hänen tunnetuimpia taideteoksiaan C-Lite sarjan tuotteissa.

Näitä yhteistyössä valmistettuja matkalaukkuja on saatavilla vain rajoitettu erä.

KATSO KOKO C-LITE MALLISTO

Katso laaja valokoima värejä & kokoja