Samsonite x Kenny Scharf

Tutustu uuteen mallistoomme, joka on saanut inspiraationsa kansainvälisesti tunnetulta taiteilijalta Kenny Scharfilta. Tämä mahtava C-Lite on täydellinen matkakumppani tuleville matkoillesi. Hanki omasi nyt: tämä versio on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Samsonite x Kenny Scharf - C-Lite Collaboration

TIETOJA SUUNNITTELUSTA

Tämä mallisto yhdistää taiteen ja matkailun maailman ainutlaatuisella tavalla. Kenny Scharfin erottuva tyyli yhdistää popkulttuurin, surrealismin ja fantastisen, värikkään kuvaston elementtejä luoden ainutlaatuisen ja hassun visuaalisen kielen. Hänen dynaamisessa ja iloisessa taiteessaan on usein antropomorfisia möykkyjä, joita olemme käyttäneet ikonisen C-lite-matkalaukkumme kuoriin.

Tietoja Kenny Scharfista
Tietoja Kenny Scharfista

Kenny Scharf, itse kuvailtu "pop-surrealisti", on amerikkalainen taiteilija, joka tunnetaan dynaamisista ja elävän värikkäistä luomuksistaan maalauksessa, kuvanveistossa ja performanssitaiteessa. Scharfin hauska ja värikäs teos on sekä katse tulevaisuuteen että viittaus menneisiin taidehistoriallisiin suuntauksiin, kuten poppiin ja surrealismiin. Siitä lähtien, kun hän nousi kuuluisuuteen yli 30 vuotta sitten, Scharf lähestyy edelleen käytäntöään leikkisyydellä ja nuorekkaalla hengellä, ylittäen kuvataiteen elitistiset rajat ja yhdistyen populaarikulttuuriin töidensä kautta.

TUTUSTU KAIKKIIN KOKOIHIN

Samsonite x Kenny Scharf C-Lite all sizes OSTA NYT