Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät

Suosittelemme näitä

 • € 549,00
  Tee Samsonite-laukustasi persoonallisempi yksilöllisen laserkaiverruksen avulla.
Ainutlaatuinen verkkokauppatarjous
  Tee Samsonite-laukustasi persoonallisempi yksilöllisen laserkaiverruksen avulla. Ainutlaatuinen verkkokauppatarjous
 • € 479,00 € 335,30
  -30%
  -30%
 • € 399,00 € 279,30
  -30%
  -30%
Täydellisen muodikas yhdistelmä!

Cosmolite & Uplite

Täydellisen muodikas yhdistelmä!

Täydellisen muodikas yhdistelmä!

Cosmolite & Uplite

Täydellisen muodikas yhdistelmä!

Juuri kun luulit, ettei perinteinen Cosmolite-matkalaukku voi herättää enemmän huomiota, Samsonite esittelee uusimman version kolmessa kauniissa uudessa värissä. Pidätkö enemmän pehmeistä matkalaukuista? Tutustu Uplite-mallistoon. Se on Samsoniten tyylikkään käyttömukavuuden ja keveyden ilmentymä ja lisäksi kautta aikojen kevyin lentolaukkumallistomme! Kaksi uutta muodin edelläkävijää: valitse toinen tai vaikkapa molemmat!

Tutustu Cosmolite-Mallistoon Tutustu Uplite-Mallistoon

close
Täydellisen ylellinen yhdistelmä!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

Täydellisen ylellinen yhdistelmä!

Täydellisen ylellinen yhdistelmä!

Lite-Cube DLX & Lite DLX

Täydellisen ylellinen yhdistelmä!

Lite-Cube DLX -matkalaukut tarjoavat erittäin tyylikkään ja mukavan matkustuselämyksen. Ne on valmistettu äärimmäisen lujasta ja uskomattoman kevyestä Curv-materiaalista. Tämä Lite-Cube-malliston ylellinen malli tarjoaa luksusta sekä ulkomuotonsa, nahkaisten yksityiskohtiensa, hienostuneiden väriensä sekä useita käteviä säilytysratkaisuja sisältävän sisäosansa ansiosta. Laukku on nyt saatavana tyrmäävän upeassa Midnight Blue -värissä.

Jos vaadit laukulta äärimmäistä tyylikkyyttä, tutustu uuteen huomiota herättävään Lite DLX -mallistoomme. Sen yksilöllisessä ja pehmeässä kankaassa on epäsäännöllinen punoskuvio ja huomiota herättämätön kohokuviointi. Useita yksityiskohtia, esimerkiksi nahkapinta kulutukselle alttiimmissa kohdissa. Lite DLX sopii käytettäväksi erikseen tai yhdessä kovan Lite-Cube DLX -mallistomme kanssa, ja mallisto sisältää kompakteja päivälaukkuja ja lentolaukkuja.

Tutustu Lite-Cube DLX-Mallistoon Tutustu Lite DLX-Mallistoon

close
Täydellisen kevyt yhdistelmä!

Neopulse & Paradiver light

Täydellisen kevyt yhdistelmä!

Täydellisen kevyt yhdistelmä!

Neopulse & Paradiver light

Täydellisen kevyt yhdistelmä!

Samsoniten Neopulse-mallisto asettaa kevyille polykarbonaattimatkalaukuille uuden standardin. Neopulse on eurooppalaisvalmisteinen kova matkalaukku, jossa yhdistyvät täydellisesti keveys ja lujuus patentoidun vahvistetun muotoilun ja ylimääräisten suojakulmien ansiosta. Nyt saatavana upeissa Matte Black- ja Matte White -väreissä.

Paradiver Light -mallia on paranneltu esteettisesti ja käytännöllisesti. Se sisältää uusia ja optimoituja ominaisuuksia ja malleja. Menestyksekäs mallisto on nyt aiempaa kevyempi ja sillä on uusi ja raikas, mutta samalla perinteitä kunnioittava ilme. Mallia on myös päivitetty uusilla sporttisilla väreillä.

Tutustu Paradiver Light-Mallistoon Tutustu Neopulse-Mallistoon

close
Aidon perinteinen samsonite!

X'blade 3.0

Aidon perinteinen samsonite!

Aidon perinteinen samsonite!

X'blade 3.0

Aidon perinteinen samsonite!

X'Blade-mallistollamme on pitkät ja monipuoliset perinteet ja se on ollut todellinen klassikko aina siitä lähtien, kun se tuotiin markkinoille. X'Blade 3.0 sisältää laajan valikoiman malleja ja kattavia toimintoja. Sillä on ainutlaatuisia ja heti tunnistettavissa olevia ominaisuuksia ja design-piirteitä: muun muassa tunnusomaiset X-malliset kovat yksityiskohdat ja tehokkaat säilytysratkaisut. Vaikka uusi X'Blade 3.0 onkin uskollinen ydinarvoilleen, joita ovat lujuus ja suoja, se tarjoaa nyt entistä enemmän tilavuutta ja säilytystilaa. Myös sen paino on hämmästyttävän alhainen.

Tutustu X'blade 3.0-Mallistoon

close
Curv® Technology

CURV®-TEKNOLOGIA

Miksi valita curv®-materiaali?

Curv® Technology

CURV®-TEKNOLOGIA

Miksi valita curv®-materiaali?

Samsoniten innovatiivinen materiaali, joka on äärimmäisen iskunkestävä ja ylellinen.

 • Erittäin hyvät energiaa vaimentavat ominaisuudet ennen rikkoutumista materiaalin paksuutta kohti.
 • Curv® on ainutlaatuinen materiaali, joka kovenee alhaisissa lämpötiloissa.
 • Patentoitu kuorta muovaava prosessi.
 • Erittäin kevyt ja kestävä.

VERTAILE CURV®-MALLISTOJAMME KATSO VIDEO

close
engraving 2016

Personoi matkalaukkusi

Kaiverruta Samsonite-laukkusi

engraving 2016

Personoi matkalaukkusi

Kaiverruta Samsonite-laukkusi

Kaiverruta nimesi tai oma persoonallinen tekstisi Samsoniten hittituotteen, Lite-Shockin vetokahvaan. Anna matkalaukkusi olla persoonallisuutesi jatke, kiitos Samsoniten uuden laserkaiverruspalvelun – saatavissa vain verkosta tilattuna. Laukkusi ei vain erotu massasta, vaan toimii myös loistavana lahjana! Lisää nimesi, mottosi, yrityksen nimi tai vaikkapa erityinen viesti rakkaimmallesi.

Personoi Samsonite-laukkusi Katso video

close
Cabin Luggage

Laukku mukaan koneeseen

Oppaasi matkustamo sääntöihin.

Cabin Luggage

Otatko matkatavarasi mieluiten lentokoneen matkustamoon?

Tiedot lentoyhtiöiden käsimatkatavaramääräyksistä

Matkatavaroiden kuljettaminen lentokoneen matkustamossa lyhentää matkustusaikaa. Silloin kun muut käyttävät kallisarvoista aikaa matkalaukkujen odottamiseen, sinä voit olla lentolaukkusi kanssa jo matkalla kohti lopullista määränpäätä. Me pidämme huolta siitä, että matkasi sujuvat juuri niin helposti kuin toivoitkin. Valitse käyttämäsi lentoyhtiö – me kerromme, mitkä laukut täyttävät matkustamoon sallittujen käsimatkatavaroiden mitat. Painorajoituksille mekään emme kuitenkaan voi mitään!

Valitse lentoyhtiösi klikkaamalla sivun yläosassa olevaa pudotusvalikkoa.

Kaikki lentolaukut

close
TIETOKONEREPUT

TIETOKONEREPUT

Mahtava järjestys kaikille tavaroillesi

GT Supreme Laptop Backpack 39.6cm/15.6inch Black/Black

€ 249,00

Lisätietoa
TIETOKONEREPUT

TIETOKONEREPUT

Mahtava järjestys kaikille tavaroillesi

Kannettavan tietokoneen käyttäjänä, joka on usein liikkeellä ja haluaa pitää kädet vapaina, valitse tietokonereppu, jossa on erikoissuunniteltu tietokonelokero. Voit odottaa mahtavaa suojausta arvokkaille elektronisille laitteillesi ja samalla saat säilytyksen muille tavaroillesi. Etsitpä virallista tyyliä liikeympäristöön tai rennompaa versiota kouluun tai vapaa-aikaan, Samsonitella on kaikki vaihtoehdot, joita voit tarvita, mukaan lukien pyörälliset tietokonereput. Älä ohita erittäin käteviä ominaisuuksia, kuten kestävät pehmusteet, liu'unestohihnat, mukavat kantokahvat ja käytännöllinen päivittäinen järjestys.

Löytää Kokoelmat

close
Christmas

Shoppaile kuten ammattilainen

...Samsoniten käsimatkalaukun kanssa

Joululahjat mielessä. Lumihiutaleita, hopeanauhoja ja kauppoja joulukoristeineen. Rakastat jouluostoksia, muttet osaa päättää mihin tänä vuonna shoppailumatkasi teet. Lontoo on tietenkin mahtava, mutta historiallinen Brysselikin on upea. Entäpä sadunomainen Praha tai New York? Niin monta kohdetta! Menetpä junalla, lentokoneella tai autolla, Samsoniten matkalaukku tekee kulkemisesta helppoa: Lite DLX on ihanteellinen junamatkalle ja Uplite-mallisto tarjoaa kaiken, jotta voit nauttia shoppailusta. Huomaa myös, että laukku on mahtava lahja. Kukapa ei haluaisi nauttia laadukkaista laukuista? Omille rakkaille voisi hankkia vaikka hienostuneen Cosmolite-laukun joululahjaksi.

Shoppaile kuten ammattilainen! Ja jos ostat enemmän kuin tarvitset, voit aina käydä ostamassa uuden Samsonite-laukun kantaaksesi kaikki ostokset kotiin!

Osta käsimatkalaukku

Lipault

Samsonite toivottaa Lipaultin tervetulleeksi!

Muodikkaita kasseja ja matkalaukkuja - Täysin uutta Suomessa!

Haluatko hieman pariisilaisia vaikutteita matkantekosi seuraksi?
Lipaultin muodikkaat käsi-, työ-, sekä matkalaukut ovat täydellinen lisä valikoimaasi.
Tämä tavaramerkki tiedostaa, että matkalaukku ei ole vain jotain johon pakkaat vaatteesi - se on samalla värikäs ja muodikas asuste! Ranskalaisen suunnittelijan, Francois Lipvetskyn toimesta vuonna 2005 perustettu Lipault-tuotemerkki tuo hauskuuden takaisin matkantekoon. Samsoniten keväällä 2014 ostama Lipault-tuotemerkki on nyt viimein saatavissa Suomesta! Tutustu uuteen mallistoon osoitteessa www.lipault.fi ja huomioi:

 • Vahvat muotivärit
 • Ultrakevyet muotoilut
 • Ylelliset, samalla kestävät kankaat

Tutustu Lipault-tuotemerkkiin