Hyvitys

Hyvitys

Tuo vanha matkalaukkusi kierrätettäväksi
ja saat 20€ alennuksen uudesta matkalaukusta*

Uusi matkalaukkusi on vain parin klikkauksen päässä. Tilaa tuote kätevästi lähimpään liikeeseemme ja hoida maksu vasta paikan päällä.

  • Tilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi – ”Nouto virallisesta Samsonite myymälästä”.
  • Ota vanha matkalaukku mukaasi ja saat meiltä 20€ alennuksen uudesta normaalihintaisesta matkalaukusta.*

Tuotteita löytyi 31

KIERRÄTÄ VANHA MATKALAUKKUSI!

Samsonite on kestävä valinta.
Samsonite tarkoittaa laatua. Matkalaukkumme ovat korkealuokkaisia ja iskunkestäviä. Tuotteisiin on tarvittaessa saatavana varaosia, mikä tarkoittaa, että meiltä löydät pitkäaikaisen matkakumppanin tuleville reissuillesi.
Kierrätys
Myymälöihimme jätetyt laukut kierrätetään asianmukaisesti.
Samsoniten kestävyys
Samsonitella on vahva kestävän kehityksen tausta. Innovaatioiden ja hyvän yhteistyön avulla työskentelemme kohti vihreämpää maailmaa. Olemme kehittäneet useita ekologisia laukkusarjoja, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Olemme mukana tekemässä maailmasta vihreämpää olemalla osallisena Plant a tree projektissa , jossa istutamme metsää Zambiaan. Olemme ylpeitä siitä, että monet laukuistamme sisältävät ”Made in Europé” leiman, tämä tarkoittaa laatua, hyviä työoloja ja lyhyitä kuljetuksia. Käytämme Belgian tehtaissamme myös aurinkokennoista saatua energiaa. Voit lukea lisätietoja täältä, >>

Tarjous on voimassa 30.4.2019 asti, kun ostat normaalihintaisen matkalaukun, jonka arvo on yli 100€, ja tuot vanhan matkalaukkusi Samsoniten myymälään kierrätettäväksi. Eikö lähelläsi ole virallista Samsonite myymälää?