ESSENS

ESSENS

MIKSI ESSENSIS ON KESTÄVÄMPI

VALMISTETTU KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA
VALMISTETTU KIERRÄTETYSTÄ MATERIAALISTA
Vähintään 70% Essensin pintamateriaalista on valmistettu kierrätetystä polypropeenista, kuten esimerkiksi jogurttikupeista, kun taas sisävuori ja sisävetoketju on valmistettu käyttämällä vähintään 95% kuluttajien kierrättämiä PET-muovipulloja. Nämä kierrätetyt mutta kestävät materiaalit ovat osa Recyclex™ Material Technology Initiative -aloitettamme. Essensin avulla kertakäyttöinen muovijäte muutetaan kestäväksi, kevyeksi ja vahvaksi matkalaukuksi laadusta tinkimättä.
VALMISTETTU EUROOPASSA, SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN JA HELPPO VAIHTAA VARAOSIA
VALMISTETTU EUROOPASSA, SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN JA HELPPO VAIHTAA VARAOSIA
Essens-matkalaukut valmistetaan Euroopan sydämessä, ja niissä käytetään vihreää sähköä kuorien valmistukseen ja valmiin matkalaukun kokoamiseen. Tinkimätön keskittymisemme laatuun varmistaa, että voit luottaa vahvaan ja kestävään tuotteeseen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että matkalaukkusi rikkoutuu tai osat kuluu, Essensin komponentit voidaan vaihtaa helposti. Pyörä on suunniteltu siten, että se voidaan helposti irrottaa ja vaihtaa itse.

MIKSI SINÄ TULET RAKASTAMAAN ESSENSISTÄ

HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS
HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS
Essens-matkalaukut varmistavat, että tavarasi pysyvät turvassa innovatiivisen 3-pistelukitusjärjestelmän ansiosta, joka alun perin onkin Samsoniten patentoima keksintö. Turvallinen lukitusjärjestelmä antaa sinulle turvaa koko matkan ajan ja tavarasi pysyvät turvassa.
KEVYT & KESTÄVÄ
KEVYT & KESTÄVÄ
Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Essens on yksi luokkansa kevyimmistä 3-pistelukko polypropeeni-matkalaukuista. Kevyt paino saadaan itsevahvistavalla suunnittelulla, korkean teknologian tuotantomenetelmällä ja vallankumouksellisella polypropeeniseoksella. Ainutlaatuinen vannerakenne ja tiiviste eivät ainoastaan tarjoa uskomatonta lujuutta, vaan myös estävät veden pääsemistä laukun sisälle. Vaikka Essens-matkalaukut ovat kevyempiä, ne läpäisevät tiukat lujuustestit, joista Samsonite tunnetaan, ja tarjoavat erittäin suuren pakkauskapasiteetin.
3 IN 1 PAKKAUSMENETELMÄ
3 IN 1 PAKKAUSMENETELMÄ
Essensissä on kaksi tilavaa pakkauskuutiota, jotka ovat irrotettavia, käsin pestäviä ja helppoja nostaa ja kuljettaa molemmilla puolilla olevien kantokahvojen ansiosta. Joustavuus pakkaamisessa on taattu, koska voit säilyttää tavaroita pakkauskuutioissa. Jos et halua purkaa tavaroitasi voit nostaa ja laita koko pakkauskuution sellaisenaan kaappiin.
TEE SIITÄ UNIIKKI
TEE SIITÄ UNIIKKI
Jokainen matkalaukku sisältää 4 erillistä tarraa.* Laserkaiverrus vetokahvaan on myös mahdollista.

*Tarrojen ulkonäkö saattaa poiketa kuvista.
Features that match your travel needs

OMINAISUUDET JOTKA VASTAAVAT MATKATARPEITASI

Essens 3-pistelukitus integroidulla TSA008 lukolla
Essens Tuplavetokahva sujuvaan liikuttamiseen
Essens Jousitetut renkaat vähentävät ääntä & tärinää
Essens Sisällä 3 in 1 pakkausjärjestelmä
Essens Integroitu nimilappu
Essens Useampi personointi mahdollisuus