Ilmainen toimitus Ilmaiset palautukset Turvallinen maksu Virallinen verkkokauppa Jälleenmyyjät
Suosittelemme näitä
Cabin Luggage

Laukku mukaan koneeseen

Oppaasi matkustamo sääntöihin.

Cabin Luggage

Otatko matkatavarasi mieluiten lentokoneen matkustamoon?

Tiedot lentoyhtiöiden käsimatkatavaramääräyksistä

Matkatavaroiden kuljettaminen lentokoneen matkustamossa lyhentää matkustusaikaa. Silloin kun muut käyttävät kallisarvoista aikaa matkalaukkujen odottamiseen, sinä voit olla lentolaukkusi kanssa jo matkalla kohti lopullista määränpäätä. Me pidämme huolta siitä, että matkasi sujuvat juuri niin helposti kuin toivoitkin. Valitse käyttämäsi lentoyhtiö – me kerromme, mitkä laukut täyttävät matkustamoon sallittujen käsimatkatavaroiden mitat. Painorajoituksille mekään emme kuitenkaan voi mitään!

Valitse lentoyhtiösi klikkaamalla sivun yläosassa olevaa pudotusvalikkoa.

Kaikki lentolaukut

Back to Business

Back to Business

Parhaat laukut työhön

Back to Business

Back to Business

Parhaat laukut työhön

Valmistaudu tulevaan syksyyn ja hanki hyvin varusteltu Samsonite Business-laukku.

Tutustu Samsoniten upeaan business-laukku valikoimaan. Löydät valikoimastamme tyylikäät tietokonelaukut, reput, vetolaukut sekä tablet suojat eri väreissä ja malleissa naisille ja miehille. Hyvin suunnitellut mallit helpottavat arkeasi, kun palaat takaisin työn pariin. Laukut ja reput ovat erittäin hyvin suunniteltu business käyttöön, joten löydät tavaroillesi juuri sopivat paikat laukussa.

OSTA NYT

overnight-business-trip

Liikematka

Yhdistä toimisto ja vaatteet yhteen laukkuun

overnight-business-trip

Liikematka

Yhdistä toimisto ja vaatteet yhteen laukkuun

Liikematkustajana odotat parasta, joten miksi matkatavaroidesi pitäisi vaivata sinua? Anna Samsoniten liikematkalaukkuvalikoiman antaa sinulle parhaat yhdistelmävaihtoehdot, joihin mahtuvat sekä työtarvikkeet että vaatteet, minimaalisella rypistymisellä ja maksimaalisella joustavuudella. Tämä käsimatkatavarakokoinen matkalaukkuvalikoima mahdollistaa tehokkaimman matkustuksen, jotta pääset seuraavaan tapaamiseesi hyvissä ajoin ja vältyt odottamasta lentokentillä ruumasta tulevia matkatavaroita. Löydä pyörälliset käsimatkatavaravaihtoehdot, tai mallit, joissa on irrotettava tietokonelokero ammattimaiseen suojaukseen ja tuomaan lisäkäytännöllisyyttä.

Löytää kokoelmat

ladies-backpacks-2018

Reput

Moderni & trendikäs

Ladies backpacks

Reput

Moderni & trendikäs

Tutustu Samsoniten trendikkäisiin reppuihin, joissa yhdistyvät hienostunut muotoilu sekä käytännön helppous, ollen ideaaleja sekä työ- että arkikäyttöön. Nämä modernit mallistot tarjoavat monta eri väriä ja muotoa malleissa, jotka toimivat täydellisesti tämän päivän modernissa ja urbaanissa elämässä.

Näytä kaikki trendikkäät reput

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Happy Sammies

HAPPY SAMMIES

UUTUUS Upeat lastenlaukut

Meidän uusi valokoima 2-4 vuotialle lapsille on erinomainen valinta kaikille seikailuille! Valitse upeista repuista, koululaukuista, kynäkoteloista ja pyörillä varustetuista laukuista.

Hauskoilla uusilla kuvioilla, kuten Dino Rex, Unicorn Lily, Cat Kitty, Rabbit Rosie, Teddy Bear ja Fox William, nämä skandinaaviset mallit söpöine yksityiskohtineen tulevat varmasti nousemaan lasten suosikeiksi.
Tämän lisäksi vanhemmat voivat luottaa Samsoniten laatuun ja että lasten tavarat säilyvät turvallisesti & varmasti.

TUTUSTU HAPPY SAMMIES

Pro-DLX5

Pro-DLX5

Ihanteellinen paljon työnsä puolesta matkustaville

Pro-DLX5

PRO-DLX5

Ihanteellinen paljon työnsä puolesta matkustaville

Tämä symbolisimman Samsoniten liikematkalaukkumalliston uusin sukupolvi on suunniteltu vaativille ammattilaisille. Se on edeltäjiäänkin kevyempi ja sisältää enemmän ominaisuuksia kuten RFID-suojan ja powerbank-taskun. Pro-DLX5-mallissa on paranneltu järjestely- ja laatuominaisuuksia ja painoa on alennettu huomattavasti. Se sopii täydellisesti työnsä puolesta paljon matkustavien ammattilaisten vaatimuksiin. Pro-DLX5: täydellinen liikematkalaukku stressittömään matkantekoon!

Tutustu suosituimpaan liikematkalaukkuumme

ladies-handbags-2018

Käsilaukut

Hienostunut & käytännöllinen

Ladies handbags

Käsilaukut

Hienostunut & käytännöllinen

Tyylikkyyttä tilanteeseen kuin tilanteeseen hienostuneiden naisten käsilaukkujen myötä. Muodikkuuden lisäksi tuotteet ova käytännöllisiä useiden eri taskujen myötä, pitäen tavarasi järjestyksessä. Arkikäyttöön sekä matkustamiseen tarkoitettujen mallien myötä nämä järkevät käsilaukut käyvät joka tilanteeseen.

Tutustu kaikkiin käsilaukkuihin

Paradiver Light

TÄHTIMALLISTOMME

Nyt uudella limited edition -värillä

Paradiver Light

TÄHTIMALLISTOMME

Nyt uudella limited edition -värillä

Laukku, joka matkustaa mukanasi kaikkialle: Paradiver Light-tuotteissa yhdistyvät äärimmäinen kestävyys ja ergonominen keveys sekä sporttinen ja dynaaminen ulkonäkö.

UUSI LIMITED EDITION -VÄRI! Paradiver Light on nyt saatavana kausivärissä “Blue Nights” vastakkaisilla oransseilla yksityiskohdilla.

OSTA NYT

Business Leisure: Bleisure

BLEISURE-MATKAILU

Uusi matkailutrendi

Työmatkan laajentaminen matkakohteesta nauttimiseen hupimielessä on hämärtänyt työ- ja lomamatkailun välistä rajaa. Sen sijaan, että bleisure-matkailija kiirehtisi lentokentälle perjantai-illan viimeisen kokouksen jälkeen, hän haluaa nauttia paikallisesta kulttuurista ja aloittaa pidennetyn oleskelun jäämällä paikalle viikonlopuksi.

Samsonite tarttuu tähän trendiin tarjoamalla täydellisen laukun tämäntyyppisille matkoille ja mahdollistamalla stressittömän matkailukokemuksen. Innovatiiviset matkalaukkumme sisältävät erillisen osaston, jossa työtarvikkeet ovat näppärästi käden ulottuvilla turvatarkastuksessa samalla, kun vaatteet ja muut lomatavarat säilytetään erikseen.

Tutustu "Made to Bleisure" -laukkuihimme

Matkusta kevyesti seuraavalla lennollasi

KAUPUNKIMATKAT

Matkusta kevyesti seuraavalla lennollasi

Matkusta kevyesti: jos olet lähdössä kaupunki- tai viikonloppulomalle ja haluat välttyä ruumaan menevän matkalaukun aiheuttamilta hankaluuksilta, valitse Samsoniten laajasta valikoimasta lentolaukkuja, jotka täyttävät useiden lentoyhtiöiden mittavaatimukset. Kaupunkimatkat ovat suositumpia kuin koskaan, ja tuntuu siltä, ettemme saa niistä tarpeeksemme. Kaupunkimatkoja pidetään usein edullisina matkoina, ja ne ovat syrjäyttämässä vapaaviikonloput. Tämä on lisännyt kaupunkimatkailua 15 %:lla.

Samsonite pyrkii jatkuvasti luomaan innovatiivisia ratkaisuja matkailun helpottamiseksi. Tutustu upeisiin lentolaukkuihimme, joissa on kaikissa keskitytty erityisesti ominaisuuksiin, jotka ovat käteviä matkoilla, joille otat mukaasi vain käsimatkatavarat.

TUTUSTU LENTOLAUKKUIHIMME