<span>RESPARK</span>

RESPARK

My journey. My Samsonite.

Respark

Respark on hyvin suunniteltu, turvallinen ja kestävä, Respark-matkalaukut takaavat sinulle harmonisen matkakokemuksen vaivattomalla tyylillä ja luonnollisella mukavuudella. Tämä nykyaikainen mallisto käsittää tuotteita erikokoisista matkalaukuista laukkuihin ja matkakasseihin. Koska kaikki tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista, jotka ovat osa Recyclex™ Material Technology Initiative -aloitettamme, Respark sopii täydellisesti kestävän "Vastuullinen matkamme"-strategiaan.

VALMISTETTU KIERRÄTYSMATERIAALEISTA

SUURI PAKKAUSKAPASITEETTI

HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS

MIKSI RESPARK ON KESTÄVÄMPI
MIKSI RESPARK ON KESTÄVÄMPI

Verrattuna muihin Samsonite kankaisiin -matkalaukkumallistoihin, Respark on ensimmäinen sarja, jonka sisä- ja ulkotilat on valmistettu pääasiassa kierrätysmateriaaleista, mikä on osa Recyclex™ Material Technology Initiative -aloitettamme. Neitseellisistä materiaaleista valmistettujen kankaiden pinnoitteen ja taustan lisäksi 97% Resparkin sisävuoresta on valmistettu kuluttajien kierrättämistä PET-pulloista. Ulompi kangas on valmistettu jopa 100% kuluttajien kierrättämistä PET-pulloista. Oletko kiinnostunut Samsoniten kestävämmistä aloitteista? Lue Vastuullinen matkamme -strategia täältä.

MITEN RESPARK VARMISTAA KESTÄVÄN KESTÄVYYDEN
MITEN RESPARK VARMISTAA KESTÄVÄN KESTÄVYYDEN

Innovaatio-, laatu- ja kestävyysperintömme pohjalta kaikki Resparkin tuotteet ovat läpäisseet tiukimmatkin laatutestit. Korkeista pyöräkoteloista, kulmavahvistukseen ja PU-takasuojaan ovat kaikki osaltaan varmistaneet, että se on rakennettu kestämään. Lisäksi kaikilla pyörillä varustetuilla tuotteilla on 5 vuoden takuu ja Samsoniten maailmanlaajuinen korjausverkoston takuu, jota voit hyödyntää myös matkoilla.

RESPARK MATKALAUKKUT
RESPARK MATKALAUKKUT
 • Joustava pakkaaminen
  Helppokäyttöiset taskut ja laajennettavuus useissa malleissa
 • Turvalliset matkat
  TSA-kaapelilukko integroituna jokaiseen pyörillä varustettuun matkalaukkuun
 • Sujuvasti rullaavat renkaat
  Iskuja vaimentavat jousitetut tuplarenkaat
 • Ominaisuudet, jotka tekevät siitä sinunlaisesi
  Nimilappu, johon voit personoida nimikirjaimillasi