• Ainoa Samsonite-mallisto, jossa on Spinner-matkakasseja. Näihin käteviin malleihin mahtuu helposti kaikki mitä tarvitset sisäisten pakkaamistoimintojen, kahden etutaskun ja kaksinkertaisesti vuoratun välilevyn ansiosta.

   Ainoa Samsonite-mallisto, jossa on Spinner-matkakasseja. Näihin käteviin malleihin mahtuu helposti kaikki mitä tarvitset sisäisten pakkaamistoimintojen, kahden etutaskun ja kaksinkertaisesti vuoratun välilevyn ansiosta.

  • Kaikissa repuissa on integroidut pullonpidikkeet, Smart Sleeve -toiminto, vetoketjullisella suojataskulla varustettu pehmustettu takapaneeli ja heijastinosia.

   Kaikissa repuissa on integroidut pullonpidikkeet, Smart Sleeve -toiminto, vetoketjullisella suojataskulla varustettu pehmustettu takapaneeli ja heijastinosia.

  • Tietokonereput sisältävät integroidun sateensuojan, jossa on hohtavia heijastinosia.

   Tietokonereput sisältävät integroidun sateensuojan, jossa on hohtavia heijastinosia.

  • Monissa malleissa olevat kiristysremmit helpottavat koon säätämistä.

   Monissa malleissa olevat kiristysremmit helpottavat koon säätämistä.

Tuotteita löytyi 6

4Mation

Matkakassien ja daypack-laukkujemme 4Mation-sarja on suunniteltu työmatkoille ja autolla ja junalla matkustamiseen. Sen tarina alkaa nelipyöräisistä Spinner-matkakasseista, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja ainutlaatuista matkustusmukavuutta. Tämä mallisto tietää, mikä on tärkeää: keveys, suoja, erottuva muotoilu, useat älykkäät yksityiskohdat sekä tyylikkäät materiaalit ja yksityiskohdat. Saatavilla neljässä värissä, joissa on vastavärisiä osia.